Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt Nők! Ti hogyan vettétek észre, hogy a párotok két vasat tart a tűzben? Milyen jelek utalnak rá?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 14:15
11/30 anonim válasza:
Uh ezek nekem is nagyon gyanúsak lennének.
Egyet tanácsolhatok, ne mutasd jelét annak,hogy gyanakszol.
Legyél olyan mint eddig,semmi feltűnőt ne csinálj, de legyél mindig nagyon résen.
Én mondjuk pár alkalommal azt is megcsinálnám,hogy valahogy eljövök a munkahelyemről 6 és 8 óra között haza és ha baj van meg fogod látni...
12/30 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok hamarabb eljönni... ha valahogy mégis megtudnám oldani akkor rögtön észrevenné hogy fura vagyok.
2015. febr. 26. 15:59
13/30 anonim válasza:
Pedig szerintem oldd meg, hogy eljöhess egy nap előbb :) Valamit találj ki, vagy mondd azt, hogy őt akard meglepni valamivel, vagy ilyesmi.
14/30 anonim válasza:
És ha a barátnődet beavatnád? Odaadnád neki a kulcsod, ő meg átmenne hozzátok valami ürüggyel.
15/30 anonim válasza:
ezek egyértelmű jelek szerintem :( de szorítok hogy ne legyen baj
16/30 A kérdező kommentje:
A párom nagyon "allergiás" az intim szférájára így az nem jöhet szóba, hogy barátnőm bejöjjön míg én dolgozom. Megkérdeztem tőle tegnap, hogy miért ilyen furcsa. Filmet néztünk és a filmben csörgött a telefon ő meg mint az őrült kirohant a konyhába azt hitte az övé csörög. Nem szokott ilyen hóbortos lenni. Mondtam neki, hogy nem tudom miért ilyen furcsa mostanában, nem gyanúsítom semmivel, és megkértem, ha valami baj van, mondja el. Azt válaszolta, ha valami baj lesz én leszek az első akinek szólni fog. Érdekes.
2015. febr. 27. 06:51
18/30 anonim válasza:
Az írásod alapján valóban több mint gyanús,hogy félrekacsintgat a párod.De lehet véletlenek egybeesése az egész.Légy résen,de próbáld ne túl kombinálni a dolgokat.Mert úgy mindig bele lehet magyarázni a megcsalás lehetőségét.Mindenesetre elég lusta pasid van,ha semmit nem csinál otthon,amíg Te dolgozol.Nekem már ez elég lenne,hogy elküldjem melegebb éghajlatra.Pedig pasi vagyok!
19/30 anonim válasza:
Nekem az exem azt mondta, mikor ugyanígy elbeszélgettem vele, hogy ha lesz másik nő, arról mindenképpen szólni fog... Aztán csak akkor jelentette be a dolgot, amikor már összejött vele...
20/30 A kérdező kommentje:
nekem is ezt mondta, hogy nem csalna meg, ha úgy lesz netán, hamarabb fog szólni minthogy bármi is történt volna...
2015. febr. 27. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!