Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csal meg, de titkol valakit. Mit tegyek? 35F
Sziasztok.
A történet a következő. Együtt vagyok a párommal lassan 4éve. Nem olyan rég újra elkezdett sportolni, járkál edzésekre, versenyekre. Alig vannak barátai, még örültem is neki, hogy lesznek barátai. Igen ám de kb 2-3 hónapja nincs köztünk testi kapcsolat, puszikát kivéve.
Tegnap előtt bekapcsolva hagyta a gépét, és a facebookját. Nem szoktam kémkedni, de pont láttam hogy rá írt egy csóka. Amikor rákattintottam hogy lássam mit írt akkor ért a a meglepi. Kb 3 hónapja dumál ezzel a pasival. Vissza olvasva a beszélgetéseket, semmi olyan nem történt ami megcsalás vagy ilyesmi lenne, simán csak beszélgetnek. Ami a fura hogy benne volt a beszélgetésben, hogy nem akarja, vagy nem meri nekem elmondani, hogy vele beszélget. Ez a srác egy sport társa.
Ami még furcsa, hogy nem szokta magát sminkelni. A múltkor volt valami buli a sport társakkal ahova kisminkelve ment.
Tudom, hogy nem csal meg. Viszont ez nekem annyira fura, főleg hogy nincs semmi de semmi testi kapcsolat köztünk, még a közös pancsizás sem. És ha rákérdezek mit facebookozik olyan sokáig, akkor az a válasz hogy csak megnézte, hogy nem tettek fel róla sportolós képeket.
Mit csináljak?
Pedig ilyen is, volt... hogy láttam rajtam hogy megkívántam, főleg amikor feszülős futónaciban van. :D
Nem hiszem hogy túlzásba viszem, normálisan vagyok romantikus, és szenvedélyes. nem viszem túlzásba. Főleg az utóbbi egy hónapban, beleuntam a folyamatos lerázásokba.
Szögezd le magadba a következőt.
Ha megcsal ki a hibás?
A: a párod ?
B:a csóka akivel megcsal ?
Szerintem minden megcsalás a nő hibája az kínálja fel magát nem pedig a kancsi,aki csak kihasználja alkalmat.
Szerintem keress régi haverokat és menjetek el kocsmázni meg egyéb kan helyekre.
Lehet azt kéne. Végül is ha ő elmehet, akkor és is.
Igazat megvalva elbeszélgetnék vele erről, csak nem tudja hogy én tudom. megértem azt is hogy titokban tartja, bár az elején leszögeztük hogy minden ilyen problémát megbeszélünk. Én is mondtam neki, hogy volt osztálytársam rámírt és hogy beszélgetek néha vele. Na de nem egész nap. Csak néha, és ő erről tud is, bár láttam rajta némi féltékenységet. Meg is nézte a facebookmat, amiből láthatta, hogy semmi olyanról nem beszélgettem a lánnyal, teszem hozzá a csaj nem is a zsánerem, és kb két hónapja nem is beszélte vele.
na és most hogy ezt belinkeltem, pont az ilyen szar cikkek tesznek tönkre [amúgy is instabil, röhejes, hát ha ennyin múlt] kapcsolatokat. DE azért a poén kedvéért elolvashatod.
Inkább az embereknek ESETLEG, CSAK TALÁN, meg kéne próbálniuk a saját agyukat használni, megérzések, intuíciók, embereket jobban megismerni, ember ismeret. Internet nélkül meghalnának vagy mi?
Na mind1 szóval ez csak mellékesen írtam ide ha már ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!