Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csal meg, de titkol valakit. Mit tegyek? 35F
Sziasztok.
A történet a következő. Együtt vagyok a párommal lassan 4éve. Nem olyan rég újra elkezdett sportolni, járkál edzésekre, versenyekre. Alig vannak barátai, még örültem is neki, hogy lesznek barátai. Igen ám de kb 2-3 hónapja nincs köztünk testi kapcsolat, puszikát kivéve.
Tegnap előtt bekapcsolva hagyta a gépét, és a facebookját. Nem szoktam kémkedni, de pont láttam hogy rá írt egy csóka. Amikor rákattintottam hogy lássam mit írt akkor ért a a meglepi. Kb 3 hónapja dumál ezzel a pasival. Vissza olvasva a beszélgetéseket, semmi olyan nem történt ami megcsalás vagy ilyesmi lenne, simán csak beszélgetnek. Ami a fura hogy benne volt a beszélgetésben, hogy nem akarja, vagy nem meri nekem elmondani, hogy vele beszélget. Ez a srác egy sport társa.
Ami még furcsa, hogy nem szokta magát sminkelni. A múltkor volt valami buli a sport társakkal ahova kisminkelve ment.
Tudom, hogy nem csal meg. Viszont ez nekem annyira fura, főleg hogy nincs semmi de semmi testi kapcsolat köztünk, még a közös pancsizás sem. És ha rákérdezek mit facebookozik olyan sokáig, akkor az a válasz hogy csak megnézte, hogy nem tettek fel róla sportolós képeket.
Mit csináljak?
Persze, hogy nem szeretné elmondani neked, ki az, aki szívesen újságolja a párjának, hogy több hónapja egy másik pasival beszélget rendszeresen. Nyilván nem akar megbántani sem, meg azt sem akarja, hogy kiderüljön, hogy probléma legyen belőle.
A másik meg az, hogy nagy valószínűséggel teljesen el van laposodva a kapcsolatotok, semmi izgalom, semmi szenvedély nincs benne, unalmas úgy ahogy van. És lehet hogy most még nem lépett félre, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fordult meg esetleg a fejében, hogy a másik pasi vonzó a számára, vagy hogy mi lenne...ha. Nem mondom, hogy így van, de annyi biztos, hogy sürgősen fel kéne lendítenetek a kapcsolatotokat, különben lőttek neki.
Nem azt mondom, hogy ő esetleg tényleg mindent belead a kapcsolatban, de ha te nem tekintesz rá nőként, nem érzi magát melletted igazi nőnek, ha nincs meg az izgalom, a vágy, akkor az a kapcsolat már régen rossz...és ez vezethet oda, hogy egy másik pasi a közeledésével esetleg "előhívja" belőle a nőt, a vonzalmat, szóval bizonyos érzéseket, dolgokat ébreszt benne, a ti kapcsolatotok pedig tovább romlik.
Tessék kommunikálni, őszintén beszélgetni és felpezsdíteni azt a kapcsolatot, hogy ne egy megszokott dolog legyen, ha mindketten nőnek és pasinak érezhessétek benne magatokat!
Valószínűleg ez a kapcsolat már korábban ellaposodott, eltűntek belőle az igazán heves érzések, a vágyakozás, a szenvedély. Inkább lett gyengédebb, olyan hétköznapibb a kapcsolatotok. Egyáltalán nem izgalmas. Ment és megy a megszokott unalmas, hétköznapi mederben. Viszont ez meg egy idő után nem jó.
A szenvedély, a vágy, az izgalom ami szerintem ezek alapján hiányzik neki! Szerintem.
Lehet hogy egy kicsit túlságosan is átestél a ló túloldalára. Túl érzelmes voltál, csak a szeretetet mutattad irányában, ami persze, nagyon fontos, egy szóval sem mondom, hogy nem, de ő csak ezt érezte, hogy ölelgeted, bújsz hozzá, de a vágyaira nem vagy hatással. Olyan megszokott az egész. Semmi extra.
Mert nőként mondom, hogy kell a szeretet, a törődés, hogy érezzük, hogy fontosak vagyunk a másiknak, de ugyanakkor a túlzott érzelmesség nem jó, és ugyanakkor szükségünk van arra is, hogy meglegyen a szenvedély, a vágy is a kapcsolatban, hogy nőnek érezzük magunkat a másik mellett, hogy ne csak azt lássuk, hogy odabújnak hozzánk, mert szeretnek, hanem néha bizony úgy nézzen ránk a párunk, hogy "hú, de jó nő vagy és mindjárt ledöntelek a konyhaasztalra"...:D Mert a kettő együtteséből lesz egy kapcsolat izgalmas, ugyanakkor szeretettel teljes, nem pedig ellaposodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!