Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem csal meg, de titkol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem csal meg, de titkol valakit. Mit tegyek? 35F

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A történet a következő. Együtt vagyok a párommal lassan 4éve. Nem olyan rég újra elkezdett sportolni, járkál edzésekre, versenyekre. Alig vannak barátai, még örültem is neki, hogy lesznek barátai. Igen ám de kb 2-3 hónapja nincs köztünk testi kapcsolat, puszikát kivéve.

Tegnap előtt bekapcsolva hagyta a gépét, és a facebookját. Nem szoktam kémkedni, de pont láttam hogy rá írt egy csóka. Amikor rákattintottam hogy lássam mit írt akkor ért a a meglepi. Kb 3 hónapja dumál ezzel a pasival. Vissza olvasva a beszélgetéseket, semmi olyan nem történt ami megcsalás vagy ilyesmi lenne, simán csak beszélgetnek. Ami a fura hogy benne volt a beszélgetésben, hogy nem akarja, vagy nem meri nekem elmondani, hogy vele beszélget. Ez a srác egy sport társa.

Ami még furcsa, hogy nem szokta magát sminkelni. A múltkor volt valami buli a sport társakkal ahova kisminkelve ment.

Tudom, hogy nem csal meg. Viszont ez nekem annyira fura, főleg hogy nincs semmi de semmi testi kapcsolat köztünk, még a közös pancsizás sem. És ha rákérdezek mit facebookozik olyan sokáig, akkor az a válasz hogy csak megnézte, hogy nem tettek fel róla sportolós képeket.

Mit csináljak?

2014. dec. 14. 09:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem szeretné elmondani neked, ki az, aki szívesen újságolja a párjának, hogy több hónapja egy másik pasival beszélget rendszeresen. Nyilván nem akar megbántani sem, meg azt sem akarja, hogy kiderüljön, hogy probléma legyen belőle.

A másik meg az, hogy nagy valószínűséggel teljesen el van laposodva a kapcsolatotok, semmi izgalom, semmi szenvedély nincs benne, unalmas úgy ahogy van. És lehet hogy most még nem lépett félre, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fordult meg esetleg a fejében, hogy a másik pasi vonzó a számára, vagy hogy mi lenne...ha. Nem mondom, hogy így van, de annyi biztos, hogy sürgősen fel kéne lendítenetek a kapcsolatotokat, különben lőttek neki.

Nem azt mondom, hogy ő esetleg tényleg mindent belead a kapcsolatban, de ha te nem tekintesz rá nőként, nem érzi magát melletted igazi nőnek, ha nincs meg az izgalom, a vágy, akkor az a kapcsolat már régen rossz...és ez vezethet oda, hogy egy másik pasi a közeledésével esetleg "előhívja" belőle a nőt, a vonzalmat, szóval bizonyos érzéseket, dolgokat ébreszt benne, a ti kapcsolatotok pedig tovább romlik.

Tessék kommunikálni, őszintén beszélgetni és felpezsdíteni azt a kapcsolatot, hogy ne egy megszokott dolog legyen, ha mindketten nőnek és pasinak érezhessétek benne magatokat!

2014. dec. 14. 10:05
 2/18 A kérdező kommentje:
Mindig (hetente, két hetente) meglepem valamivel, (virág, csoki) bújok(nék) simogatom(nám), és mindig vagy csiklandóságra hivatkozik, vagy hogy nem érzi jól magát. Ha szeretkezni szeretnék vele, akkor fáradt, álmos, vagy csak simán hagyjam már a válasz. Ha közös pancsiról van szó akkor közli hogy most egyedül szeretne. Nem hiszem hogy elhanyagolom. Reggelente ha elmegyek dolgozni, és ő még ágyban, végig puszilgatom, ami mondjuk tetszik is neki. Én pont azt érzem, hogy amióta sportol elhanyagol. Pont én hogy nekem kéne kicsit féltékennyé tennem.
2014. dec. 14. 10:13
 3/18 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ez a kapcsolat már korábban ellaposodott, eltűntek belőle az igazán heves érzések, a vágyakozás, a szenvedély. Inkább lett gyengédebb, olyan hétköznapibb a kapcsolatotok. Egyáltalán nem izgalmas. Ment és megy a megszokott unalmas, hétköznapi mederben. Viszont ez meg egy idő után nem jó.

A szenvedély, a vágy, az izgalom ami szerintem ezek alapján hiányzik neki! Szerintem.

2014. dec. 14. 10:16
 4/18 Katolikus plébános ***** válasza:
Milyen edzésre jár? Ha rafkós lennél együtt mennétek,ha cikinek érzi vagy nem szeretné akkor ott valami bibi van.
2014. dec. 14. 10:17
 5/18 A kérdező kommentje:
A másik, hogy valahogy sikerült lefogynom, eddig se voltam egy dagadék, most kilátszanak a csontjaim. Amikor megismert, akkor sportoltam én is és hát na szebben néztem ki. A srác akivel dumál nem néz ki rosszul.
2014. dec. 14. 10:17
 6/18 A kérdező kommentje:
Fut. És az engem hidegen hagy. A másik hogy szétcseszi az ember izületeit. Neki is rendszeresen fáj a lába, de nem törődik vele.
2014. dec. 14. 10:19
 7/18 Katolikus plébános ***** válasza:
Hol fut,pályán vagy a parkba? Ha a parkba Te biciklizz mellete.
2014. dec. 14. 10:22
 8/18 A kérdező kommentje:
Ha el is laposodott, akkor szerintem sem rajtam múlott, hisz én éreztetem vele hogy szeretném, ha szeretne. Mondom mindig kényesztetem, hisz ez a dolgunk férfiaknak, mindig bújnék, de neki most ez lett az élete. Csinálja, nem zavar, csak úgy érzem én mindient megteszek, hogy szeressük egymást, de ő leráz.
2014. dec. 14. 10:22
 9/18 A kérdező kommentje:
7# Úgy vannak a szabadnapjaink, hogy nincs közös szabadnapunk. Amúgy az elején úgy volt hogy mentem vele, aztán talált egy csoportot én meg úgy voltam vele fusson velük.
2014. dec. 14. 10:24
 10/18 anonim ***** válasza:

Lehet hogy egy kicsit túlságosan is átestél a ló túloldalára. Túl érzelmes voltál, csak a szeretetet mutattad irányában, ami persze, nagyon fontos, egy szóval sem mondom, hogy nem, de ő csak ezt érezte, hogy ölelgeted, bújsz hozzá, de a vágyaira nem vagy hatással. Olyan megszokott az egész. Semmi extra.

Mert nőként mondom, hogy kell a szeretet, a törődés, hogy érezzük, hogy fontosak vagyunk a másiknak, de ugyanakkor a túlzott érzelmesség nem jó, és ugyanakkor szükségünk van arra is, hogy meglegyen a szenvedély, a vágy is a kapcsolatban, hogy nőnek érezzük magunkat a másik mellett, hogy ne csak azt lássuk, hogy odabújnak hozzánk, mert szeretnek, hanem néha bizony úgy nézzen ránk a párunk, hogy "hú, de jó nő vagy és mindjárt ledöntelek a konyhaasztalra"...:D Mert a kettő együtteséből lesz egy kapcsolat izgalmas, ugyanakkor szeretettel teljes, nem pedig ellaposodik.

2014. dec. 14. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!