Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne legyek kiborulva?

Figyelt kérdés
Barátnőmet elhívták életében először bulizni pestre és most teljesen kivagyok mert azt nem mondthatom neki hogy nem mész..nagyon várja már de én eszméletlenül nem..mondja hogy nagyon szeret nem lesz semmi baj de félek hogy megcsal vagy valami baja esik.Egy bulizo helyre mennek pár sráccal és lánnyal!Már mondtam neki mennyire parázom de mindig elmondja hogy az élete vagyok és nem lesz semmi baj,de valamiért mégis Félek..Hogy nyugtassam meg magam?

2014. nov. 27. 09:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Elengedtem nyugodt szívvel és csodával határos módon megcsalt :D kidobtam nem kell aggódni!
2014. dec. 6. 12:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2014. dec. 8. 10:00
 23/25 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod!
2014. dec. 8. 19:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén nem lepett meg hogy ez történt.Ezért is írtam hogy nem lesz ennek jó vége.Sajnálom hogy ez történt veled.De szerintem te a lelked mélyén fel voltál készülve erre.És az az érzés hogy valamiért féltél őt elengedni,az sem volt véletlen.Biztos hogy voltak jelek a viselkedésében amik miatt ez az érzés ilyen erős volt benned.Amúgy szerintem szard le őt.Kár egy ilyen miatt szomorkodni.Minden jót!
2014. dec. 9. 08:58
 25/25 A kérdező kommentje:
köszönöm!Csak egy kicsit fájt és le is döbbentett hogy akiben ennyire bíztam csak így megcsalt..nem esett jól túlzottan de túlfogok lépni rajta!
2014. dec. 9. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!