Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne legyek kiborulva?
Figyelt kérdés
Barátnőmet elhívták életében először bulizni pestre és most teljesen kivagyok mert azt nem mondthatom neki hogy nem mész..nagyon várja már de én eszméletlenül nem..mondja hogy nagyon szeret nem lesz semmi baj de félek hogy megcsal vagy valami baja esik.Egy bulizo helyre mennek pár sráccal és lánnyal!Már mondtam neki mennyire parázom de mindig elmondja hogy az élete vagyok és nem lesz semmi baj,de valamiért mégis Félek..Hogy nyugtassam meg magam?2014. nov. 27. 09:23
11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Megnyugtattatok azt kell hogy mondjam :) Engedem had Menjen dolgára addig én is beülök valahova haverokkal!Köszönöm mindenkinek!
2014. nov. 27. 10:59
12/25 anonim válasza:
A legjobb úton vagy afelé hogy egy papucs váljon belőled.A csajod más pasikkal megy pestre bulizni te meg itt nyavalyogsz?Legyél már férfi!Mondd meg neki hogy vagy mindketten mentek,vagy nem megy sehová.Ha most ezt ráhagyod akkor innentől kezdve azt fog veled csinálni amit csak akar.Te vagy a férfi,viselkedj is úgy.Vagy hagyd hogy elmenjen,végül is mi baja lehet?Más pasik hajtanak rá,táncolnak vele,esetleg kefél egy jót valakivel,gondolja hogy úgyse tudod meg.És mivel bulizni mennek gondolom fogyasztanak némi alkoholt is,ami feloldja a gátlásokat...Szóval legyél egy kicsit határozottabb.
13/25 anonim válasza:
Nem attól lesz valaki férfi hogy magáhozláncolja a párját. Minkét félnek szüksége van egy kis szabadságra. Ha ráparancsolsz, hogy "márpedig nélkülem nem mész", az előbb-utóbb (de inkább előbb) a kapcsolat végéhez vezet. Mint már egyszer írtam a kapcsolat a kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapszik.
14/25 anonim válasza:
És a szórakozás nem jelent egyet a megcsalással. Nagy félreértésekben élsz.
15/25 anonim válasza:
Akkor csak hadd menjen bulizni.Bocs ha beletapostam bárki lelkivilágába.De sajnos annyi ilyen papucs irkál ide hogy megcsalták,elhagyták stb,(és sokszor ilyen bulikkal kezdődik,elmegy a pasija nélkül,aztán ott bepasizik)hogy már nem bírtam ki hogy ne írjak neki valamit.Meg az amúgy sem rossz ha egy férfi határozott.Itt a példa,elmegy bulizni a csaj,ez meg bele van betegedve.
16/25 anonim válasza:
Amúgy meg ha már a tiszteletnél tartunk,a csaj szerinted tiszteli őt?Gondolom látja rajta hogy kivan idegileg,csak a csaja épp leszarja.Sőt,amikor azt mondta hogy elmegy vele akkor kiakadt,mert olyan mintha az apját játszaná.Ez szerinted a tisztelet?
17/25 anonim válasza:
Szerintem az már egy kicsit beteges lenne, ha a csajt elhívják bulizni a barátai a csávója meg nem engedi vagy még oda is utánamenne:D szerinten erre mondta, hogy olyan lenne, mintha az apja bőrébe bújna, hogy ellenőrizgesse. Ha velem történne finoman én is tudatnám a pasimmal, hogy kell egy bizonyos mértékű szabadság:-)
18/25 anonim válasza:
hát szerintem mellette a helyed ha komoly a kapcsolat mi a párommal nem megyünk egymás nélkül sehová ha ő nem jön én sem megyek egyértelmű hogy mellette a helyed.
19/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok papucs félre értés ne essék :) Csak nekem ez új hogy bulizni megy ,de had Menjen dolgára!Ha megcsal legalább rájövök hogy felesleges lenne rádecsérelni az időmet!Köszönöm a segítséget!
2014. nov. 27. 16:12
20/25 anonim válasza:
ha tényleg szeret, és tényleg te vagy a mindene, nem fog megcsalni... :) Ha mégis, az azt jelenti, hogy hazudott, azaz nem érdemel meg TÉGED. Ha hazudott, és megcsal, akkor ne is sírj utána, nem érdemes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!