Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne legyek kiborulva?

Figyelt kérdés
Barátnőmet elhívták életében először bulizni pestre és most teljesen kivagyok mert azt nem mondthatom neki hogy nem mész..nagyon várja már de én eszméletlenül nem..mondja hogy nagyon szeret nem lesz semmi baj de félek hogy megcsal vagy valami baja esik.Egy bulizo helyre mennek pár sráccal és lánnyal!Már mondtam neki mennyire parázom de mindig elmondja hogy az élete vagyok és nem lesz semmi baj,de valamiért mégis Félek..Hogy nyugtassam meg magam?

2014. nov. 27. 09:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Te miért nem mész vele?
2014. nov. 27. 09:30
 2/25 A kérdező kommentje:
Mert engem nem hívott meg a barátnője.És ha mennék az olyan lenne mint ha az apját játszanám aki mindenhova követi.Ezek a szavak hangzottak a szájából!Amúgy ha mehetné se lenne kedvem menni mert utálom a Pesti bulizó helyeket!
2014. nov. 27. 09:44
 3/25 anonim ***** válasza:
Ezt mondta, hogy az apját játszanád? Nem akarja, hogy menjél!
2014. nov. 27. 09:54
 4/25 anonim ***** válasza:
A kapcsolat a kölcsönös tiszteleten és megbízáson alapszik. Tuti nem lesz semmi baj, ne láncold magadhoz szegény lányt, mert annak sose szokott jó vége lenni.
2014. nov. 27. 10:01
 5/25 A kérdező kommentje:
Ez-az hogy nem szeretném magamhoz láncolni mert ha rosszul érzi magát nálam akkor biztos megcsal!Csak nem tudom miért nem tudok megbízni benne.
2014. nov. 27. 10:04
 6/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elengeded és látod, hogy nem tett semmi rosszat, akkor később könnyebben veszed ezeket a lépéseket:-)
2014. nov. 27. 10:11
 7/25 anonim ***** válasza:
Ki tudja miert vagy feltekeny... De azt tudom hogy amit csinalsz nem vonzo es lehet pont ezzel taszitod a baratnodet mas karjaiba. En a helyedben engednem hogy csinaljon amit akar es a sajat dolgaimmal torodnek. Megprobalnek egy ertelmesebb, szexibb, egeszsegesebb, jobb pasi oennek aki bizalmasan all az elethez es megertoen.
2014. nov. 27. 10:16
 8/25 anonim ***** válasza:
Azért én hiszek a megérzésekben. Volt párom, akinél éreztem, hogy megcsal, meg is tette. A mostaninál semmi ilyen félelmem nincs, nem is tudok róla, hogy megtette volna, pletykaszinten sem. Az viszont nem megoldás, hogy megkötözöd, el kell engedni. Hagyd kicsit a sorsra magad, ha ő van megírva, akkor rendben lesz minden.
2014. nov. 27. 10:17
 9/25 anonim ***** válasza:
Itt valaki nagyon jól írta, vedd lazán, az én barátom tojik rá ha elmegyek a csajokkal. Otthon alszik, nem izgatja fel magát. Tudod mennyire tetszik. Meg másnap ha meséltem a sztorikat az estéről, jókat nevetünk rajta.
2014. nov. 27. 10:20
 10/25 anonim ***** válasza:
Az en exem is barmennyire szeretett ugyis masokat hitegetett, szexrol beszelt veluk es mindig a barataival bulizott nelkulem. Most mar csak hanyingerem van az ilyen manipulativ emberektol. O igy kepzelte e l.a kapcsolatunkat, mert azt hitte megtehet barmit amit akar. Es meg is tette. Jo hogy megszabadultam tole... 30, F
2014. nov. 27. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!