Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csalja meg a parjat egy aszexualis beallitottsagu ferfi?
De mi mas lehet, tenyleg nem vagyok "se ronda se kover". Igazan kedves no vagyok es alapvetoen a szexualis etvagyam is nagy (volt).
Ebbol kifolyolag, hogy o levesebbet kivant mindig is, en mindig gyanakodtam, hogy talan valaki mas.. Dehat tenyleg nincs mikor meg, okom sincs ra.(?) egyszeruen erthetetlen szamomra egy ferfi aki nrm szexelne ejjel nappal, aki a reggeli meglepetesert kiakad es kemeny farkarol letol mert TENYLEG nincs kedve.... Vajon miert csalta meg azt a masik lanyt ha vele sem valoszinu, hogy tobbet ohajtott szexelni? Elobb utobb vajon engem is megfog?
Mit tudnek tenni, hogy ne fordulhasson elo..?
Egyszeruen azt nem ertem ha nem akar sosem szexelni miert csalta meg azt a szegeny lanyt? Nagyon szep volt pedig o is. Kedves szoke tanarno. Sosem volt hajlando beszelni rola..
Vagy egyszeruen csak hagyjam a temat es bizzak benne, hogy velem nem fog megtortenni ami vele...?
Kár volt lepontozni a kérdésem.
Az aszexulális ember egyáltalán nem érez nemi vágyat. Magyarul nem szexel, nem maszturbál. A csökkent nemi vagy sok mindenből adódhat. Gondok, hormonok, eü állapot, sorolhatnám.
Az első amit érdemes tisztázni h nemi vágyat nem érez, vagy a szexet nem kívánja, mert nagyon nem ugyanaz.
Esélyes h szakember tud segíteni csak tudjon kérni és ha kap; tudja is elfogadni azt.
Kedves utolso valaszadom,
Es mitolvan az, hogy a maszturbalasra van ingeretek, de a parotokhoz nincs? Egyszeruen csak megakartok szabadulni felgyulemlett spermatoktol es azert maszturbaltok vagy elmenyt nyujt az erzese, a latvanya..? A parotokkal kozben egyaltalan nem szexeltek vagy csak neha? Mitol ereznel/tek tobb vagyat a parotokkal valo egyuttlethez maszturbacio helyett? Lehet csak nem a megfelelo no? Lehet, hogy igazabol titkon sajat nemehez vonzodik es nem meri maganak bevallani?
Koszi elolre is a valaszaid..
Udv.
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!