Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csalja meg a parjat egy aszexualis beallitottsagu ferfi?
És akkor hogyan csalta meg? Mással is beszélgetett? :D
Vagy szexeltek? Mert akkor nem aszexuális, nem? Talán egy pszichológus nem ártana neki...
O sosem jelentette ki, hogy asszexualis. Az evek alatt nekem ez jott le, ahogy en megismertem. Nem jelenti azt, hogy velem zero a sex mivel epp a masodik gyermekunket varom, de nagyon keves, es ferfi letere nem igazan erdeklodik a sex irant sem erotikus jatekok sem spontan dolgok, sem meglepetes.. Ha szeretkezunk akkor a tudtara kell adnom, hogy mar nagyon nagyon nagyon kivanom ot is meg a szexet is.. Kejessbb csokok, izgatas stb. Ekkor leallit, higy meg ez vagy azt kell elotte csinalni es akkor ledobja a rugait es gyors sex..
Eleg szomoru igy leirni, de szeretem ot es amennyire lehet elfogadom ot igy ahogy van.. De azt nem ertem O, igy, higy volt kepes megcsalni a volt parjat? Miert ne tenne meg ezt velem is ha valami hasonlo tortenik amore meg csak nem is figyelmeztet?
Miért?
Az én pasim miért csinálja,hogy sosem akar szexelni,és kiakad ha mondom neki,hogy majd mástól megkapom. Neki is könyörögni kell.De én meg is mondom neki,hogy gáz,és szánalmas...megérdemli. Nagyon sokáig türelmes megértő voltam,mindent megtettem,de még ő alázott meg amiért merem kívánni a szexet....nah itt telt be a pohár,azóta nem is érdekel,hogy szexel e velem,mert az egészet a hátam közepére kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!