Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm hibázott mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm hibázott mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 eve parkapcsolatban elek! De most tanácstalan vagyok ezértszeretném kikérni a véleményeteket! A probléma a megcsalás . Kb .1,5 évig egyùtt mendtünk mindenhová én egy olyan pasi vagyok aki nem szereti ha elmegy nélküle a barátnője szorakozni. . Ezzel ahogy emlitedtem 1,5 évig nem volt gond, de utäna jöttek a problémák a barátnőm eljárt szorakozni arra se mèltatott, hogy legálabb közölje hogy elmegy " nem hogy elhivna" de ezt mindig elnézdtem neki hissz nem vagyunk egyformák nem tehet róla! De most szombaton is elmendt elmendtem hozzájuk vasárnap gondoltam eleszünkmezzünk élvezzük egymás társaságát . Erre az fogadott hogy elmendtem tegnap bulizni ittam piát és nagyoon megártott és még a plussz hogy " elivileg" táncolt és hirtelen megcsokolta egy ismeretlen srác és a pia miatt vissza csókolt de elistolta magától! 20 éves vagyok és nekem is volt csajozos korszakom ense mendtem volna oda lekapni egy csajt ha nem lett volna vissz jelzés , de hiszek neki hissz elmondtam az igazat de mit gondoltok erről nemtudom mit tegyek most?

2014. okt. 6. 10:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy egyett leirok 3 szor csak telefonról irok és igy rossz egy picit.
2014. okt. 6. 10:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Eléggé a végét látom ennek a kapcsolatnak, a csóktól függetlenül is. (az tünet, nem ok.)
2014. okt. 6. 10:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Értelek de ezeken a dolgokon kivűl soha nem volt semmi gond mindig a buli miatt volt a veszekedés de szerindtetek ez normális hogy még azzal se értesit hogy elmegy ide vagy oda?? Szerindtetek flörtölt a csók előtt és ezt soha nem értedtem miért nem megyűnk sokat egyűtt szorakozni.
2014. okt. 6. 11:00
 14/15 Jimboy81 válasza:

Nekem konkrétan a csók is megcsalás,főleg hogy viszonozta is!

Én nem tudnám elviselni,féltékeny tipus vagyok,még jó hogy a barátnőm sosem volt bulizós és most sem az.

Ő 32,én 33.

De ha ilyen történne azonnal dobnám,mert máskor is meg fogja tenni!

2014. okt. 8. 10:00
 15/15 anonim válasza:

Ember.... először wordben fogalmazz! "Elmendtem"???? XD

20 éves vagy!! Keress mást!!

2014. okt. 8. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!