Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm hibázott mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm hibázott mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 eve parkapcsolatban elek! De most tanácstalan vagyok ezértszeretném kikérni a véleményeteket! A probléma a megcsalás . Kb .1,5 évig egyùtt mendtünk mindenhová én egy olyan pasi vagyok aki nem szereti ha elmegy nélküle a barátnője szorakozni. . Ezzel ahogy emlitedtem 1,5 évig nem volt gond, de utäna jöttek a problémák a barátnőm eljárt szorakozni arra se mèltatott, hogy legálabb közölje hogy elmegy " nem hogy elhivna" de ezt mindig elnézdtem neki hissz nem vagyunk egyformák nem tehet róla! De most szombaton is elmendt elmendtem hozzájuk vasárnap gondoltam eleszünkmezzünk élvezzük egymás társaságát . Erre az fogadott hogy elmendtem tegnap bulizni ittam piát és nagyoon megártott és még a plussz hogy " elivileg" táncolt és hirtelen megcsokolta egy ismeretlen srác és a pia miatt vissza csókolt de elistolta magától! 20 éves vagyok és nekem is volt csajozos korszakom ense mendtem volna oda lekapni egy csajt ha nem lett volna vissz jelzés , de hiszek neki hissz elmondtam az igazat de mit gondoltok erről nemtudom mit tegyek most?

2014. okt. 6. 10:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Fu ocsem, akig ertem most akkor ki kivel van, szerintem hagyd abba a fogalmazas gatlot... Ha jol hámozom ki a szavaidbol, akkor megcsalt a csaj egy csokkal, de nem ment messzebbre?
2014. okt. 6. 10:18
 2/15 anonim ***** válasza:

Fogalmazásgátló... XDXDXDXDXDXD

Egyébként tényleg nem érteni, próbáld meg újra kérdezô.

2014. okt. 6. 10:20
 3/15 anonim ***** válasza:
hát ez még semmi de azért ne vonj válat, mond neki hogy ez így nincs rendjén aztán ha mégegyszer előfordul, dobd, ne légy papucs, vagy menj vele bulizni :)
2014. okt. 6. 10:21
 4/15 A kérdező kommentje:
Elnézést a fogalmazásért igen tehát elmendt szorakozni és ivott elvileg részeg volt és hirtelen megcsokolta egy srác és a piára fogta hogy visszacsokolt. De szerindtem nem igy tortent szerindtem flötölt vele hissz en is voltam igy ha egy csaj nem adott jeleket ense mendtem oda es nemtudom mit tegyek
2014. okt. 6. 10:22
 5/15 anonim ***** válasza:
46%

Először is szerintem a barátnődet megcsapta a szabadság szele egyrészt, másrészt kissé kezd leülni a kapcsolat. Az alapvető kommunikáció is akadozik, pl: közölni, hogy elmegy valahová. Hívni nem kötelező a másikat, mindenkinek kell kis szabadság, idő amit magával és a barátaival tölt!

Másrészt.

Elcsattant egy csók. Nem ő kezdte, de ő fejezte be. Ennyi tényleg írható annak a rovására, hogy sokat ivott, és felfokozott volt a hangulat. Ez tipikusan az a "hiba" amit viszont kiválóan fel lehet fújni ha akarsz. És lesznek itt jópáran akik fel is fogják mi több azt mondják te is fújd fel és egyből szakíts, húzz le a klotyón egy 3 évet. Én nem ezt mondom.

Azt mondom, hogy az emberek hibáznak. Mindenki. Te is fogsz, ha nem is ebben, másban, de fogsz! A szeretet megbocsájtó is! Akit szeretünk (TÉNYLEG) arra ilyesmiért nem tudunk úgy "húdenagyon" haragudni.

Harmadrészt: hideg fej és higgadtság. Annál nagyobbra ne fújd az egészet mint ami. És végül koncentrálj a lényegre!

A barátnőd őszinte volt. Elmondta. Miért? Lelkiismeret, zavarja? Sírt is? Tényleg bántja? Tényleg hiba volt csak? Mert ha igen lásd fentebb.

És a másik lényeg: Miért nem akar veled szórakozni járni sosem (mert simán belefér egyszeregyszer külön a barátokkal, de mindig?) És miért nem kommunikáltok alap szinten, hogy hová megy, és hogy egyáltalán: megy?

Ez sokkal fontosabb kérdés hidd el!

2014. okt. 6. 10:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Egy fokkal jobb. Szóval nincs semmi biztos. Ez esetben teljesen azon múllik mennyire bízol meg a barátnôdben. :/
2014. okt. 6. 10:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Fontos kerdes... Ez kiderult valahonnan, vagy o maga vallotta be? Ha utobbi, akkor nincs baj, oszinte, es megbanta... Ha kiderult a "titok", akkor ne hagyd annyiban, sot, lehet a szakitas lenne a jobb megoldas..
2014. okt. 6. 10:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Megjött a mester, Dowd. :)
2014. okt. 6. 10:26
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat kérdéseteikre válaszolva : ő mondta el másnap ahogy találkoztunk . Lelki ismeret fordalása volt de nem sirt vagy ilyesmi. Mindig azt mondta ő egyedül érzi jól magát a discoban! Kb ö amire 10 szer elmendt .vagy 3-4 szer mendtűnk együtt. Az az igazság én nem szeretem ha elmegy a barátnöm szorakozni discoba mert tudom milyen ott ccsajozni stb... Azért sosse szoltam ha a barátnöivel elmegy beszélgwtni csajos estet tartani de mindig megtedtem neki mindent mi dig segitedtem neki akar mivolt. Es nem tudom mit tegyek en nekem is volt csajozos korszakom es tudom ha o nem adott volna jelett akkor nemlett volna ez de ő kiáll amelett hogy a srác hirtelen mendt oda . Ezt is eltudom hinni hisz vannak ilyen paraszt emberek is de nemtudom ezek utan mit tegyek eddig eltürtem hogy nélkülem megy és annyit nem mondtott soha hogy elmendtem ide vagy oda csak másnap tudtam meg hogy mitőrtént de ez azért már komoly szerindtemés nemtudom mit tegyek ezzel . Na ebben benne van minden kérdésetekre a válasz és köszi hogy irtok
2014. okt. 6. 10:34
 10/15 A kérdező kommentje:
És tudjátok még azt leis nyeltem hogy arra se méltatt hogy felhivjon esetleg és elmondja hogy elmegyek ide vagy oda pedig szerindtem ez se normális. De ez hogy elmegy és megcsokolja valaki ő meg vissza ez nekem sok . Es szerindtem kelett valaminek lenie hogy eljusanak a csókig szerindtem persze bevalotta lelkifurdalása volt kérte hogy ne haragudjak meg stb... De nemtudom mit tegyek most szünetelünk és gondolkodom
2014. okt. 6. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!