Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a következő helyzetről? Ki hibázott?
Hát a srácnak valahol igaza van...de a helyzet másik része meg az, hogy bármilyen dühös lehetek a páromra tuti nem hagynám h pl részegség okán "veszélyben" legyen. (még akkor is ha ő tehet az állapotáról)
És szerintem az h magára hagyott egy részeg lányt a hidegben aki valószínűleg nem érzi a környezet hatásait az nem túl kedves. (arról nem beszélve h ha nagyon részeg, és egyedül van rosszul, elájul és aspirálakár meg is fulldadhat...tudom ez csak a legrosszabb eset, de inkább vigyázunk ilyenkor a másikra)
Én tuti azt tettem volna, h rendben magára hagyom a lányt miután becibálom a házba egy normális szobába...
A másik biztonsága a kicsinyes harag előtt van.
az a baj egy részeggel nem lehet szót érteni, innen eldönteni a csaj hogyan viselkedett nem lehet
a csaj meg ne igyon ennyit,
a srácnak igaza van N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!