Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megütöttem a barátnőmet, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a barátnőmet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elmentünk együtt szórakozni egy kicsit a barátnőmmel, egy ilyen kis szórakozóhelyre, aztán kicsit be is rúgtunk de táncoltunk, nagyon jól éreztük magunkat.. Amikor is Én megkérdeztem, hogy kér-e még valamit inni, mire azt mondta, hogy igen kér.. Megkérdeztem, hogy mit elmondta, majd elmentem hozni neki.. Mire visszaértem olyan dolog fogadott, amire nem számítottam volna. Egy másik csávó fogdosta és táncoltak.. Na nekem sem kellett több, leraktam a poharakat oda mentem a csávót ellöktem elesett, a barátnőm meg kérdezte, hogy mi a bajom, mi ütött belém?! Erre nagyon felkaptam a vizet, és lekevertem neki egy pofont.. Oda jött egy másik srác is, hogy mit csinálok, nekem akart jönni, de neki is adtam kettőt,nagyon elborult az agyam.. A lényeg az, hogy ott hagytam az egészet a pi*sába, majd átmentem egyik haveromhoz.. Ez tegnap történt. Ma felhívott a barátnőm, hogy ki akar békülni.. Csak egy félreértés volt, csak táncolt stb. Ezt nem értettem... Mit tegyek szerintetek??

2014. aug. 11. 20:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Adok egy vödröt, hordd el magad!
2014. aug. 11. 23:28
 32/39 anonim válasza:
90%

" Egyenjogúságot a nőknek egyenjogúságot a nőknek!! "

- Nem üthetsz meg, nő vagyok !

2014. aug. 13. 13:31
 33/39 A kérdező kommentje:
Pár ember kivételével mindenki álszent.. Nem agyon vertem a lányt, hanem csak egy kis pofont adtam neki, meg sem látszik.. 3 éve vagyunk együtt.. Én 26 éves vagyok, a barátnőm 23. Igen, végül kibékültem vele, adtam neki még egy esélyt, mert 3 év, azért mégiscsak 3 év.. Egyébként nem vagyok ilyen agresszív, mert van hol levezessem, 11 éve Thai bokszolok, szóval nem vagyok az..
2014. aug. 13. 14:11
 34/39 anonim ***** válasza:
Pff tudtam h papucs vagy... no nem baj, végtére is te bajod, de legközelebb ne gyere ide sírni, ha a csajodat azon kapod h más pasit szopkod :)
2014. aug. 13. 14:15
 35/39 A kérdező kommentje:

Nem vagyok papucs, csak már együtt lakunk, tervezgettük a jövőnket.. Mondtam neki, hogy utolsó esélyt kapja meg, ha azt eljátssza, akkor kiadom az útját. Végül is mondta, hogy nem csalt meg, és nem is akart.. Egy esélyt megérdemel mindenki Én úgy vagyok vele, ha azt eljátssza, akkor ennyi.

Ha smároltak volna, vagy bármi más biztosan nem bocsájtok meg neki.

2014. aug. 13. 16:14
 36/39 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy fogdosta a srác, amit azóta sem tudok kiverni a fejemből, de megpróbálom elfelejteni.
2014. aug. 13. 16:15
 37/39 anonim ***** válasza:

Haver,hidd el nem fogod!

Max elhalványul az emlék,de ha egy hasonló eset jön szóba mindig eszedbe fog jutni!

Vitákkor is felfog jönni..

jah én is azt mondanám hogy nem akartam ha előtte rajtakapnak..amúgy sok sikert..

Ku.vából lesz a legjobb feleség elvégre :D

2014. aug. 13. 21:58
 38/39 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN!! Mi ez itt? Ennyire hülye itt mindenki?! Na jó volt néhány válasz amivel egyet értettem. Tehát mit gerinctelenezitek le kérdezőnket? Szerintem nagyon is gerinces cselekedet volt..semmi sunyulás stb..olyan tiszta, őszinte. Én mindig is úgy tartottam egy nőt megütni....az nem férfi. DE!!! Szóval a csak úgy ütni egy nőt esetleg verni...az undorító. Ez más. Vannak kivételes helyzetek. Nézzük ezt..ez pont olyan helyzet mikor jól pofon kell vágni a csajt...mi az hogy még ő van felháborodva?! Mert elsiklottatok kedves válaszolók egy apró tényezőn. A kérdező, rendes férfiember lévén ment hogy lerendezze a pasit (akinek hogy volt mersze! ) nagyon helyes! Fogadok hogy hogy sok hülye lány írt felháborodottan. Most képzeljétek el, hogy szerelmeteket egy csaj taperolja, simogatja, dörgölőzik hozzá....? Hát nem az első érzés az hogy mész és megtéped? ...Hát emberek mi van itt....és egy másik apróság hogy erre a szerelmetek felháborodik hogy mit csinálsz? Persze hogy hirtelen hirtelen megindulásból megütöd..Hiszen ez hűtlenség! És amiért megütöd az nem más mint ahogyan felismered hogy nem is titkolja...pofátlanul sértően nyíltan hűtlen. Èn nagyon megértem a kérdezőt.

Emberek nektek már semmi sem szent? Mi az hogy csak táncolt valakivel? Csak én gondolom úgy hogy nem táncolgatok más emberekkel ha van egy szerelmem?! Arról nem is beszélve hogyha ott van egy buliban vele?! Mi ez?

Az a baj, hogy TI, a legtöbb ember nincs tisztában a hűtlenség fogalmával...nem csak akkor vagy hűtlen ha lefekszel valaki mással ...gondolatok, szavak, tettek-viselkedés....ezek mind hűtlen dolgok..

Én úgy gondolom , hogy most ebben a helyzetben nagyon igazságtalanok vagytok ti, akik legerincteleneztétek a kérdezőt!

Arról nem is kívánok gondolatot megosztani, hogy mi a véleményem a lány tettéről!

Egy 17 éves lány vagyok.

2014. aug. 16. 21:20
 39/39 mate marika válasza:
Szia már voltam énis ilyen helyzetben ,a látszat néha csal,ha konkrétan nemcsinált a barátnőd semmit csak táncolt és egy pasi zaklatta akkor túlreagáltad az egésszet,megütni nem kelett volna mert az tényleg egy utolsó dolog,beszéljétek meg .
2014. aug. 17. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!