Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megütöttem a barátnőmet, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a barátnőmet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elmentünk együtt szórakozni egy kicsit a barátnőmmel, egy ilyen kis szórakozóhelyre, aztán kicsit be is rúgtunk de táncoltunk, nagyon jól éreztük magunkat.. Amikor is Én megkérdeztem, hogy kér-e még valamit inni, mire azt mondta, hogy igen kér.. Megkérdeztem, hogy mit elmondta, majd elmentem hozni neki.. Mire visszaértem olyan dolog fogadott, amire nem számítottam volna. Egy másik csávó fogdosta és táncoltak.. Na nekem sem kellett több, leraktam a poharakat oda mentem a csávót ellöktem elesett, a barátnőm meg kérdezte, hogy mi a bajom, mi ütött belém?! Erre nagyon felkaptam a vizet, és lekevertem neki egy pofont.. Oda jött egy másik srác is, hogy mit csinálok, nekem akart jönni, de neki is adtam kettőt,nagyon elborult az agyam.. A lényeg az, hogy ott hagytam az egészet a pi*sába, majd átmentem egyik haveromhoz.. Ez tegnap történt. Ma felhívott a barátnőm, hogy ki akar békülni.. Csak egy félreértés volt, csak táncolt stb. Ezt nem értettem... Mit tegyek szerintetek??

2014. aug. 11. 20:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
78%
a csaj is egy kretén volt meg te is.. Ketten elmentetek szórakozni, elmentél italért erre ő mással táncol? a csajba sincs gerinc meg benned se, hogy megütötted.. Én egyszerűen jól leoltottam volna, hogy basz ki itt vagyok neked, elmegyek pár percre erre te mással táncolsz? azt ott hagytam volna.. És a sok retardált válaszoló, igenis baj ha a bnőd akivel elmész szórakozni, más faszival táncol.. Akik azt mondják hogy miért zavart, csak táncoltak, azoknak sose volt még párkapcsolatuk
2014. aug. 11. 21:10
 22/39 anonim ***** válasza:
85%

mennyi álszent ember,biztos keresztények haha

ez a ribi megbántotta emberünket.Ő meg adott neki egy kis pofont,más mondjuk egy cigány pali ott helybe taposta volna ki az agyát a ringyónak. Ő fehér módra nyugodtan megoldotta,se vér,se halott.respect!

2014. aug. 11. 21:13
 23/39 anonim ***** válasza:
25%

Lényegében egy beismerő vallomást tett a lány, mikor ő akart bocsánatot kérni, szóval innentől kezdve, bár nem erény megütni egy nőt, de félig meddig igazad volt kérdező.

Ettől függetlenül szerintem megéri kibékülni vele.

2014. aug. 11. 21:15
 24/39 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem megérdemelte a kis ribi, de remélem kidobod, ha nem teszed szánalmas lúzer papucs leszel.
2014. aug. 11. 21:16
 25/39 anonim ***** válasza:
82%

23/L

Persze,nem szép egy nőt megütni,de!

Ha a párja elkezdett egy másik csávóval táncolni,és közben még tapogatta is a csávó stb. Habár a helyzetet nem látta senki sem..

Ha én elmennék a párommal bulizni és elkezdenék egy idegen csávóval táncolni,aki ráadásul még tapiz is,akkor biztos kiakadt volna.Megütni nem ütne meg soha,de jogos lenne a kiakadása.És fordított helyzetben is így van,ha ő kezdene egy idegen csajjal táncolni.Együtt megyünk el bulizni,ketten vagy baráti társasággal,de nem egy vadidegen nővel vagy férfifal táncolgatunk és így tovább.

Beszéljétek meg,neked legközelebb kicsit visszább kell fognod magad,még akkor is ha be vagy rúgva,neki meg elkéne magyarázni,hogy elég érdekes,hogy elmentek valahova ketten bulizni,és egy idegen pasassal táncolgat és ráadásként még hagyja,hogy fogdossa is..

2014. aug. 11. 21:24
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyit kérdeznék: szerinted ha ez van, amikor együtt mentek, mi történik, ha külön mentek? Ezen gondolkozz el... a csaj ösztönből r!banc, az ilyenek nem változnak.
2014. aug. 11. 21:27
 27/39 Lyon ***** válasza:
0%

Gyenge vagy Fiam és gerinctelen, mint egy gumimaci.

Csatlakozom a többiekhez. ÁSD EL MAGAD!

2014. aug. 11. 21:42
 28/39 anonim ***** válasza:
77%
nem hiszek abban, hogy a nőket verni kell, de ki kell, hogy álljak a kérdező mellett! lehet, hogy nem volt szép dolog a pofon, de nem véletlenül a csajod hívott először! nyilván vaj van a füle mögött és tudja ő, hogy kijárt neki az a pofon. szerintem játszd meg a sértődöttet, hogy te mennyire szereted és milyen rosszul esett, hogy másik sráccal láttad stb... aztán hagy magyarázkodni egy ideig és ha jó csaj békülj ki vele :D
2014. aug. 11. 21:46
 29/39 anonim ***** válasza:

Ha valaki még nem látta volna. Kapcsolódik a témához:

https://www.youtube.com/watch?v=Jy5vRGtKPY0

és még röhögnek is rajta. Szánalmas.

2014. aug. 11. 21:55
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
jó videó, erről van szó! az a kur*va kettős mérce.
2014. aug. 11. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!