Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem a barátnőmet, mit tegyek?
Sziasztok!
Elmentünk együtt szórakozni egy kicsit a barátnőmmel, egy ilyen kis szórakozóhelyre, aztán kicsit be is rúgtunk de táncoltunk, nagyon jól éreztük magunkat.. Amikor is Én megkérdeztem, hogy kér-e még valamit inni, mire azt mondta, hogy igen kér.. Megkérdeztem, hogy mit elmondta, majd elmentem hozni neki.. Mire visszaértem olyan dolog fogadott, amire nem számítottam volna. Egy másik csávó fogdosta és táncoltak.. Na nekem sem kellett több, leraktam a poharakat oda mentem a csávót ellöktem elesett, a barátnőm meg kérdezte, hogy mi a bajom, mi ütött belém?! Erre nagyon felkaptam a vizet, és lekevertem neki egy pofont.. Oda jött egy másik srác is, hogy mit csinálok, nekem akart jönni, de neki is adtam kettőt,nagyon elborult az agyam.. A lényeg az, hogy ott hagytam az egészet a pi*sába, majd átmentem egyik haveromhoz.. Ez tegnap történt. Ma felhívott a barátnőm, hogy ki akar békülni.. Csak egy félreértés volt, csak táncolt stb. Ezt nem értettem... Mit tegyek szerintetek??
Egy nőt megütni...
Te gerinctelen féreg!
Jól mondja az első válaszoló, ásd el magad.
Ezt tobbszor is elfogja jatszani szerintem. Kepzeldheted, ha ezt csinalta mikozben ott vagy, akkor mit csinal, ha egyedul vagy a abaratnoivel megy el.
Amugy mennyi ideje vagytok egyutt, mennyire komoly ez az egesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!