Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak szerintem volt ez undorító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem volt ez undorító?

Figyelt kérdés
Ma szakítottunk a barátnőmmel,mert megtudtam hogy megcsal,és amikor felhoztam neki,még ő sértődött meg hogy hogy mertem megrágalmazni,csak sajnos volt egy bizonyítékom ahogy egy férfi megcsokólja,a másik meg a szoknyája alatt matat.(Hogy került hozzám,barátom apja pont ott dolgozott,és aznap a haverom is bentvolt így látta).És amikor megmutattam,totál kiakadt és én voltam a szemét ro hadék,aki mert szólni.Megkerestem a társaságot,de nagyon elvertek,5-en jöttek rám,az ideg miatt nem érdekelt semmi.Most azt tervezem hogy a képet elküldöm az anyjának.Ettől még nem gondolom hogy minden nő riba nc,de hogy élhetnek egyáltalán ilyenek?

2014. aug. 7. 23:14
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

# 20:

Nem tudom, hogy ismerted-e a lány előéletét, de ha igen, akkor abból nagyon sok minden leszűrhető.

Én is megjártam már ezt az utat, amit te és már az elején látszott, hogy mi lesz a vége. Egyszerűen minden barátját megcsalta már előttem is és finoman szólva, szerette a kukit. Innentől már pedig csak idő kérdése volt, hogy mikor leszek felszarvazva. Úgyhogy egy lány múltjából simán lehet következtetni a jövőre, főleg ha már volt előtted több párkapcsolata is.

2014. aug. 8. 09:50
 22/40 A kérdező kommentje:
21-es szorgalmasan tanult,az előéletéből sem derült ki,mert előttem volt egy kapcsolata,de nem csalta meg a pasit.Csak a pasi szakított vele,mert túl sokat tanult.
2014. aug. 8. 09:53
 23/40 anonim ***** válasza:

A 6os vagyok. Na látom ennyi eszed sem volt, hogy rájöjj miért vagy akkora hülye, mint a barátnőd. A barátnőd azért, mert egy rib.@nc, te meg azért, mert én vagyok a valaki, és mutogatnom kell magam. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de megérdemelted, hogy jól megvertek. De szerintem nem eléggé, ha itt a gyk-on tudsz írogatni, meg kommentelni. Lehet, hogy ez egy nyers válasz volt, de, ha magadtól nem jössz rá dolgokra, akkor tessék elmondom.

Egyébként meg voltam szerelmes, csak nem voltam ilyen primitív, mint te, hogy ilyen szintre alacsonyodjak. Én senki miatt nem fogom mutogatni magam, hogy na tessék én vagyok fasza gyerek. Tudomásul vettem, kész.

És az is paraszt dolog, hogy na majd én megmutatom az anyjának a képeket. És mit érsz vele? Bosszútállsz? De nagy büntetés.

Szerintem ezek után gondolkodj el egy kicsit, hogy te mivel vagy jobb, mint a barátnőd!

2014. aug. 8. 11:33
 24/40 anonim ***** válasza:

# 23:

Mivel mutogatta magát, hogy ő a fa-szagyerek? Én is hasonlóan reagálnék és nem magamutogatásból, hanem azért, mert elszállna az agyam és nem gondolkodnék...

2014. aug. 8. 11:44
 25/40 A kérdező kommentje:

23-as te tuti nem vagy normális.Hol mutogattam magam,az hogy teljes idegből,úgy hogy teljesen elszált az agyam úgy akartam nekimenni.Nem szokott elszálni nagyon az agyam de most igen,és jogosan is.

Mi az hogy lealacsonyodtam,mivel?Azzal hogy elvesztettem a fejem és emiatt én láttam kárát.Nem bosszúból mutatom meg,de ez a 17-es válaszomban benne is van,látszik úgy pofázol hogy nem olvasol előtte.Szerintem te gondolkodj el nagyon magadon.

2014. aug. 8. 11:48
 26/40 anonim ***** válasza:
Én normális vagyok, te nem tudod felfogni azt, amit mondtam. Egyébként sok olyan ember van, aki na majd én, elég erős vagyok, utána meg itt sopánkodik. Ha cselekedtél, mert neked elborult a létező agyad, akkor viseld a tetteid következményét, és ne várd a sajnálatot, mert én személy szerint nem foglak. Szedd össze magad, és ne erőltesd az önsajnálatot! Lehet beszólni nyugodtan. Kezet foghatsz azokkal kérdező, akik egyetértenek veled.
2014. aug. 8. 11:55
 27/40 A kérdező kommentje:
Tuti nem vagy az igen idegből mentem nekik,és nem sajnáltatom magam,csak feltettem egy kérdést.Normálisan nem mentem volna nekik,de elgurult az agyam.Viselem a következményeit,mert hülyén cselekedtem,de akkor nem volt semmi más az eszembe.De látszik hogy te nem voltál ilyen helyzetbe,és úgy magyarázol bezzeg. Gratulálok hogy nem tudsz értelmezni.Kérdeztem valamit arra kell válaszolni,nem leírni olyat ami nem igaz,meg elferdíteni más irányba.
2014. aug. 8. 12:04
 28/40 anonim ***** válasza:
Nem ferdítek semmit, de nem folytatom a válaszadást. Nincs értelme, mert csak egy dolgot tudsz magyarázni. Nem fogod fel, amit mondok. Akkor használd az okos fejed, és járj ugyanígy.
2014. aug. 8. 12:22
 29/40 A kérdező kommentje:
Te sem tudod mit akarsz,csak bölcsnek akarsz látszani.
2014. aug. 8. 12:27
 30/40 anonim ***** válasza:
Több tapasztalatom van szerintem mindentéren, mint neked.
2014. aug. 8. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!