Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem volt ez undorító?
Figyelt kérdés
Ma szakítottunk a barátnőmmel,mert megtudtam hogy megcsal,és amikor felhoztam neki,még ő sértődött meg hogy hogy mertem megrágalmazni,csak sajnos volt egy bizonyítékom ahogy egy férfi megcsokólja,a másik meg a szoknyája alatt matat.(Hogy került hozzám,barátom apja pont ott dolgozott,és aznap a haverom is bentvolt így látta).És amikor megmutattam,totál kiakadt és én voltam a szemét ro hadék,aki mert szólni.Megkerestem a társaságot,de nagyon elvertek,5-en jöttek rám,az ideg miatt nem érdekelt semmi.Most azt tervezem hogy a képet elküldöm az anyjának.Ettől még nem gondolom hogy minden nő riba nc,de hogy élhetnek egyáltalán ilyenek?
Ki a tököm pontoz lefelé? Normális vagy bsazd meg!?
2014. aug. 7. 23:20
12/40 A kérdező kommentje:
7-es csorbát ejtett a büszkeségemen,a kapcsolatunkon,az érzéseimen.Lehet hogy a legtöbb embernek ez manapság nem fontos,de nekem igen.
2014. aug. 7. 23:21
13/40 A kérdező kommentje:
Nem én pontozok lefelé!!
9-es Ettől nem fognak a nők a szememben zuhanni,mert tudom hogy nem mind ilyen.
2014. aug. 7. 23:22
14/40 anonim válasza:
Miert akarsz te is Undorító lenni ? Mit érsz azzal ha elküldöd az anyjának a kepet ? Jo persze örülne a kis egod h na látod velem nem b*szol ki ! De ez mire lenne jo ? Ingen Undorító hogy mit csinált es hogy meg o van felháborodva, viszont ne süllyedj le az o szintjére! Nem eri meg ! Ezzel csak problemat csinálsz a családjában, az anyjával is kicseszel, es vele is, lesz náluk (talan) egy nagy veszekedes amit "te" okozol. Nem azt mondom hogy te lennel a hibas ! Egyaltalan nem te vagy a hibas ! Csak szerintem meg az ocsmany dolog hogy bosszút akarsz állni, bar nem ismerlek szoval nem tudom milyen ember vagy, de ezt akkor sem kéne :P es lehett kesobb megbanod h hirtelen felindulásból es bosszúból ezt csinálod....
2014. aug. 7. 23:30
15/40 anonim válasza:
Igaza van a #14-nek. Ne az anyjának küldd el, hanem tedd fel napiszarra (ha még létezik az az oldal..).
2014. aug. 7. 23:33
16/40 anonim válasza:
Mi lenne ha nem tenne ki sehova ? :) de a napiszar sem rossz xD
2014. aug. 7. 23:40
17/40 A kérdező kommentje:
14-es.Nem az egóm miatt tenném,ezt már nem hirtelen felindulásból,mert már a mai nap folyamán rég megtettem volna.Lealacsonyodok a szintjére,miért mit veszek el tőle?Ő elvette tőlem ha úgy vesszük a férfiasságom,a szellemi értékeimmel együtt és lehúzta a klogyón.Nem tudok lealacsonyodni,mert ő ezzel lealacsonyított és megszégyenített.Az anyjának meg azért küldeném el,hogy nem miattam lesz terhes a lányuk,vagy lesz valami baja.Mert gondolom egy szülőnek se esne jól ha holtan találná a gyerekét valahol,pedig ha szóltak volna neki akkor nem kellett volna meghalnia.
2014. aug. 7. 23:43
18/40 anonim válasza:
De miért akarod az anyjának elküldeni?
Oké, ribi. De attól az anyja még ugyanúgy az anyja marad, emiatt nem hiszem, hogy megszakítaná vele a kapcsolatot.
2014. aug. 8. 00:20
19/40 anonim válasza:
14-es vagyok: igy mar azert jobban ertem :) abban teljesen igazad van hogy Nehogy azt gondoljak hogy miattad terhes vagy bármi más ! :) es ne aggódj jon majd valaki más aki meg fog becsülni teged ! :)
2014. aug. 8. 01:17
20/40 A kérdező kommentje:
18-as elolvastad te a 17-es válaszomat,mert benne van a válasz a kérdésedre.
19-es na látod-e. Ja jön más persze,ezt a lányt is úgy ismertem meg hogy tanul,szorgalmas,rendes,ki sem néznéd belőle,hogy ekkora ri banc.Ha egy ilyen lány ilyet tesz,akkor ezt hogy vegyem észre máskor egy lánynál,mert ez teljesen a véletlen műve volt.De folytatva korrepetáláson találkoztunk,és érdeklődeni kezdtünk egymás iránt,nincs sok barátom(max 3),mert itt nem olyan a környezet,hogy mindenki rendes,a lányok többsége se lányként viselkedik.Eddig is tudtam hogy fölösleges a párkapcsolat,de beleszerettem a lányba,mert tudtam hogy nem ez az élet,azt hittem rendes,és csak engem szeret,de úgy látszik túl nagy volt az elvárásom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!