Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férj, aki soha nem csalná meg a feleségét?
Mért kell már megcsalni azt a szegény nőt aki levágatja a haját, meg felszed pár kilót????
A pasi is elhagyja magát nem?
Van ilyen, én is ismerek nem is egyet. Bár lehet, hogy csak az igazi alkalom hiányzott eddig nekik. Én sajnos nem vagyok ilyen jó fiú, én vadászom az alkalmakra, visz a vérem, de így érzem magam teljesnek. Nem napi/heti rendszerességgel, de szükségem van rá néha, hogy jól kifacsarjanak. :)
36f
Ahogy Kiss Ádám mondaná:
" Talán az olyan mint a tisztességes politikus.... biztos van... csak Qrva nehéz elképzelni " :D
van, de nem sok, az emberek többsége hűtlen típus. illetve ehhez 2 olyan ember kell aki valóban szereti is egymást, mert szerethetőek. ez az emberek többségéről nem mondható el, mert a legtöbb kapcsolatot az önzés irányítja.
"Dowd nevű felhasználó válasza:
Igen van, cirka 10-12%. Egy felmérés szerint a férfiak 89, a nők közel 70%-a életében legalább egyszer félrelép."
forrás? csak kíváncsiságból.
elgondolkodtató viszont hogy ezt nem tükrözi le a demográfia, mert így is több az egyedülálló férfi, mint nő. ebből az következik, hogy a nők vagy kalandozóbbak kapcsolat nélkül, vagy egy nő több férfival is segít félrelépni.
"És nő vagyok, hűséges alkat - illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy egy döntés részemről, hogy amíg valaki mellett vagyok, addig hűséges vagyok -, de én őszintén szólva úgy gondolom, hogy a nők túlnyomó többsége számára is nagyon nehéz az önként vállalt hűség egy életen át, még akkor is, ha a Párjuk érdemes a szeretetére, tiszteletére és bizalmára, mert azok a bizonyos kísértések ugyanúgy jönnek időnként a mi életünkben is, azzal a tudattal együtt, hogy mi is lehetnénk az izgalom, a felfedezés és az újdonság varázsa egy számunkra szimpatikus és vonzó férfi számára."
ritka hogy ilyet egy nő el tud ismerni, bár a leszavazások jól mutatják, mennyi ember nem bírja a kritikát.
"Persze, hogy van, de csak akkor, ha a feleség nem hagyja el magát, hanem mindig próbál tetszeni a férjének és új dolgokat mutatni neki az ágyban.
Akkor viszont, ha egy nő a házasság után elhízik, rövidre vágatja a haját és úgy dönt nem kell neki többé a szex ne csodálkozzon, ha a férje nagyon hamar félrelép."
a nők többsége inkább kifogást talál, hogy gyerek meg munka és a férfidolga ez meg az. sőt, a többség már házasság előtt is megcsalásra vannak ítélve, annyira igénytelenek.
a frizura itt nem mérvadó, egy ápolt nő rövid hajjal is vonzó lehet.
"A pasi is elhagyja magát nem?"
a többség igen, viszont arányaiban általában a férfiak többet sportolnak és kevésbé kapósak az édességekre. illetve egy átlag 30as nő genetikailag hanyatlásnak indul, míg egy férfinál 40-45 éves korig jó esélyei vannak. de mint mondtam a többség már fiatalkorában társadalmi tradíciókból megcsalásra van ítélve, igénytelenségük miatt.
Olyan nincs, hogy soha, mert ha a feleség egy sárkány akkor máris van ok a félrelépésre.
De ha a pasinak olyan a lehetősége hogy megteheti akkor meg is teszi. Ebben az esetben ez független a feleség viselkedésétől.
Ha a pasinak nincs rá lehetősége anyagilag, foglalkozásilag és a feleség is rendes vele akkor nem fogja megtenni.
# 27
Ha meg anyukád is így volt ezzel a kérdéssel, akkor lehet, hogy te is bent vagy abban a különböző orvosi statisztikák alapján 8-12 %-ra becsült népességben, akiknek nem az a férfi a biológiai apja, aki abban a tudatban nevelte fel, hogy a saját vér szerinti gyereke.
Egy barátnőm éppen pár hete szembesült ezzel a ténnyel, most próbálja feldolgozni felnőtt fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!