Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férj, aki soha nem csalná meg a feleségét?
Fogós,ravasz kérdés.....
Úgy gondolom, hogy nincs. Bár véleményem szerint nem mindegy, hogy Valaki kezdeményez és flörtöl, vagy kikezdenek Vele és nem bír ellenállni a kísértésnek!!!!
37F
Van, ha nem is a többségről beszélünk.
Százalékos arány tippelni sem mernék.
És nő vagyok, hűséges alkat - illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy egy döntés részemről, hogy amíg valaki mellett vagyok, addig hűséges vagyok -, de én őszintén szólva úgy gondolom, hogy a nők túlnyomó többsége számára is nagyon nehéz az önként vállalt hűség egy életen át, még akkor is, ha a Párjuk érdemes a szeretetére, tiszteletére és bizalmára, mert azok a bizonyos kísértések ugyanúgy jönnek időnként a mi életünkben is, azzal a tudattal együtt, hogy mi is lehetnénk az izgalom, a felfedezés és az újdonság varázsa egy számunkra szimpatikus és vonzó férfi számára.
ritka általában azok akik ö magugnak
azok ki örülnek hogy találtak nőt,na ők nem csalnak meg van vagy 4 ismim akik 45 körül hagyták el a családot fiatalabb nőért
Persze, hogy van, de csak akkor, ha a feleség nem hagyja el magát, hanem mindig próbál tetszeni a férjének és új dolgokat mutatni neki az ágyban.
Akkor viszont, ha egy nő a házasság után elhízik, rövidre vágatja a haját és úgy dönt nem kell neki többé a szex ne csodálkozzon, ha a férje nagyon hamar félrelép.
A megcsalásoknak ezer oka lehet. A teljesség igénye nélkül...
elhidegülés | elhanyagoltság | rossz viszony | magasabb libidó | túl nagy kísértés | szexuális unalom | rossz szex | kisérletezési vágy | önigazolási kényszer | bosszú stb...
Mindegyikről írtak már könyveket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!