Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet megbocsájtani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megbocsájtani egy megcsalást?

Figyelt kérdés

2014. júl. 27. 13:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha megcsalt az azt jelenti nem tisztel kutyába se vesz és ha megbocsátasz neki előbb utóbb úgyis ismét a postás gyerekét fogod nevelni
2014. júl. 27. 18:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha megcsal, akkor utána már nem lesz minden ugyanolyan, mint régen.

Ha egyszer megteszi, megteheti többször is.

2014. júl. 28. 15:39
 13/20 anonim ***** válasza:
57‰ os ezt rólam masoltad!
2014. júl. 29. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem is írtál hasonlót sem..

Ha másoltam volna, akkor megegyezett volna az én írásom, és a te vackod.

Vagy talán a "Ha" kezdődés egyezik? :o

2014. júl. 29. 22:23
 15/20 anonim válasza:
Ez embertől is függ. Mind a megcsalt, mind pedig a megcsaló jellemétől. Ha elég erős a kapcsolatotok, akkor meg tudsz neki bocsátani.
2014. júl. 30. 01:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Az az egy félmondat nem tetszik, hogy sok van a rovásán. Mert ha csalásból, akkor vagy elfogadod ezt a szabályrendszert (heti kettőnél nincs értelme megbocsátásról beszélni, az túl nagy energia lenne, egyenként megbocsátani), vagy továbblépsz.

Ha nem, akkor egyszerű (idézőjelben) a helyzet, mert ha emberből vagy, akkor meg tudsz bocsátani, ha gépből, akkor meg nem.

És valamit azért ne felejts el a dolgok értékelésénél. Amit úgy látszik, szinte mindenki más elfelejtett - a nyilatkozatokból értékelve. Egy "megcsalás" az sosem az, olyan értelemben, hogy nem az ellenpólusnak szándékosan fájdalmat okozás céljával kerül rá sor. Ha igen, az már régen rossz.

2014. júl. 30. 10:40
 17/20 anonim válasza:
Szerintem sehogy az embernek egyetlen biztos értéke van születése óta ami a bizalma. a legalapvetőbb dolog vagy van vagy nincs ha előtte akkor én a helyedbe hagynám a francba. Ha velem ezt tennék szó nélkül otthagynám bárki is az.
2014. júl. 31. 21:00
 18/20 cingi75 válasza:
A megcsalás megbocsáthatatlan.
2014. aug. 3. 12:23
 19/20 Atisbe válasza:
megbocsátani lehet de elfelejteni soha...
2014. aug. 3. 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Most olvastam, hogy az erős emberek megtudnak bocsátani, a gyengék nem. :)
2019. okt. 21. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!