Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felesége, gyerekei is vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesége, gyerekei is vannak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Három kisgyereke van és felesége... Hogy csábítsam el? Pontosabban, nem is kell elcsábítanom, mert már elcsábult... a kérdés az, hogy van-e értelme tovább menni? Nem csinálnám ezt, ha csak futó kalandnak érezném a srácot... De sajnos belefutottam valószínűleg az igaziba. Merjek-e tovább menni, vagy hagyjam. Mert ha szét is mennek (amit én nem tudnék elviselni a gyerekek miatt...) nem akarom, hogy miattam legyen, hanem ha megteszi, magáért tegye a férfi. (Szétfognak menni, a gyerekek tartják őket össze...) MIT LEHET ILYENKOR TENNI?

2014. júl. 8. 18:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A 15 -ös keményen fogalmaz ,de minden szava IGAZ !!! Érdemes lenne mindenkinek elolvasni és elgondolkodnia a szavain ,aki nős/családos/foglalt férfire vet szemet !

Kérdező ,szerintem hagyjad a dolgokat . Ne keresd a férfit ,maradj távol tőle .

2014. júl. 10. 08:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél neki jót ha már egyszer támogatod mindenben. Legalább egy jó orál férjen bele, lenyeled, hidd el attól lesz igazán boldog. Most mit agyalsz? Nem akarod elvenni a családjától, de jót akarsz neki. Akkor kapd elő a brét oszt adjad neki, legyen jó napja...
2014. júl. 11. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!