Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felesége, gyerekei is vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesége, gyerekei is vannak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Három kisgyereke van és felesége... Hogy csábítsam el? Pontosabban, nem is kell elcsábítanom, mert már elcsábult... a kérdés az, hogy van-e értelme tovább menni? Nem csinálnám ezt, ha csak futó kalandnak érezném a srácot... De sajnos belefutottam valószínűleg az igaziba. Merjek-e tovább menni, vagy hagyjam. Mert ha szét is mennek (amit én nem tudnék elviselni a gyerekek miatt...) nem akarom, hogy miattam legyen, hanem ha megteszi, magáért tegye a férfi. (Szétfognak menni, a gyerekek tartják őket össze...) MIT LEHET ILYENKOR TENNI?

2014. júl. 8. 18:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis szíved, akkor hagyod.
2014. júl. 8. 18:30
 2/22 anonim ***** válasza:
34%
Ha ő az igazi menjél tovább mindenképpen. Sajnos úgy tűnik rabja lett egy rossz kapcsolatnak ahol boldogtalan és te is az vagy rántsd ki ebből a kapcsolatból még nem késő és legyetek boldogok ügyesen.
2014. júl. 8. 18:31
 3/22 anonim ***** válasza:
Vonulj háttérbe, és várd meg míg elválnak. addig ne kavarjatok.
2014. júl. 8. 18:32
 4/22 anonim ***** válasza:

Hagyjad.

Amúgy ha a feleségét megcsalta veled, akkor téged is meg fog csalni.

2014. júl. 8. 18:32
 5/22 anonim ***** válasza:
Ennyit a férfiakról...
2014. júl. 8. 18:34
 6/22 anonim ***** válasza:
44%

Ha a feleségét megcsalta akkor őt miért csalná meg?

Régen lehet kényszerből vagy tévedésből bele lépett a férfi a rossz házasságba ami törvényszerűen megcsalással végződik, de most a kérdező személyében megtalálta az igazit akit sohasem csalna meg van ilyen.

2014. júl. 8. 18:35
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem :) Szerencsére nem volt még semmi testi dolog, csak csók. Igen, és meg is értem, hogy még mindig zötyög egy rossz kapcsolatban, hisz három pici gyerek, csak úgy nem megy és azt is, hogy a feleséget sem egyszerű ott hagyni, mert a srác nagyon jólelkű és magára hagyni egy fiatal asszonyt 3 kisgyerekkel, én támogatom is, hogy ez eszébe se jusson, mert belerokkannak mindannyian - velem együtt, de valami MEGOLDÁS KELL.
2014. júl. 8. 18:36
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Nehéz dolog. Az én pasimnak/barátomnak/szeretőmnek? "csak" felesége van, de én irtózatosan bele vagyok esve. Én a helyedbe tovább mennék. 3 kisgyerek, a nő jól bebiztosította magát...
2014. júl. 8. 18:38
 9/22 A kérdező kommentje:
Ez nagy butaság! Nem mindig sikerül elsőre jól házasodni, mert egy rossz és hamar hozott döntés és annyi... A gyerek viszont más tészta, mert 3 gyerekkel a nő is nehezen kezd új életet, még a faszi annyira nem, de ettől függetlenül ugyan úgy kötelessége foglalkozni és eltartani a gyerekeit, úgyhogy nem tudom... nehéz.
2014. júl. 8. 18:39
 10/22 A kérdező kommentje:
Rendesen bebiztosította magát. Munkahelyét is otthagyta... Szóval totál a pasitól függ, ami még mindig nehezíti a dolgokat.
2014. júl. 8. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!