Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » FIÚK! Ha a párod (lány)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ha a párod (lány) hosszabb ideig nem akar veled szexelni, vagy csak nagyon ritkán mire gondolsz és mit teszel?

Figyelt kérdés

2014. máj. 20. 20:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

De az, hogy magadnak kezeskedsz a dologról vagy a pároddal vagy együtt nagyon nem mindegy...

A magyarázat: fáradt... ami egy kicsit érthető, mert 8-12 órában dolgozik. De a 24 órázik, és néha a lány nem hagyja pihenni a fiút... tehát, ha a lánynak mindent, a fiúnak semmit...

Ezt a fiút már nem nagyon érdekli: most már ő sem nagyon kezdeményez... úgyis leutasítja a lány, akkor minek? vagy ha van is valami, akkor csak bizonyos fokú kényszer miatt...

Amúgy eléggé összetett a story....

Nem rólam van szó :))) én élem a szinglik gondtalan életét :)

2014. máj. 20. 20:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Jó kérdés... a fiút egyik mondata: és vele kell leélnem az életemet... nem pozitív értelemben, inkább egy kicsit ijedt hangon.
2014. máj. 20. 20:30
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

A jó szex egy kapcsolat alap pillére szerintem. Ha ez megszűnik valamilyen oknál fogva akkor ott valószínűleg nagy gebasz van. Azt feltételezném hogy vagy a szomszédba jár szexért, vagy nem élvezi velem, nem vonzódik már úgy hozzám. Így vagy úgy, az egészet megette a penész.

Szex nélkül egy kapcsolat csak barátság.

2014. máj. 20. 20:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor miért hitegeted magad? Főleg, hogy sok lánynak bejössz és találnál a jelenleginél jobbat is (mind kinézetre, mind személyiségre).
2014. máj. 20. 20:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha nem rólad van szó akkor meg minek kérdezed.Ne üsd bele a hatalmas orrod mások párkapcsolatába.
2014. máj. 20. 20:36
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem szólok bele más dolgába. Csak jóban vagyok a fiúval és néha elmondja, hogy mi a helyzet. Nem manipulálom a fiút, direkt nem mondok neki olyat, amivel lejáratnám a lányt/ a kapcsolatukat. Főleg, hogy a lányt nem is ismerem. Csak annyira, amit a fiú elmond. Többször tartottam magamban a véleményemet, hiába győzködött a srác, hogy mondjam el, amit gondolok.

Nem akarom szétdúlni a kapcsolatukat, azt már rég megtehettem volna...

2014. máj. 20. 20:42
 17/18 kolosszus22 ***** válasza:
45%

Sokáig nem bírnám, nyilván először megpróbálnám megoldani, megbeszélni, de ha hosszabb távon nem javul a tendencia akkor búcsút intünk egymásnak. Nem azért van barátnőm, hogy magamnak verjem.

27F

2014. máj. 20. 20:46
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Dugok mással.
2014. máj. 22. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!