Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha a barátom (nagy ritkán! ) elmegy bulizni, minden lánynak tetszeni akar, órákig készülődik hogy fiatalabbnak nézzen ki (31éves)? és tisztára fel van villanyozva szex terén
Talán bevállalna ismerkedést, flörtöt? ezt nyugodtan fogadjam el? Ez a helyes?
ilyenkor soha nem visz magával, mert a haverjai sem viszik a bnőjüket.(pasibuli)
csak a haverjai tényleg hűséges típusok, múltkor pl a haverok miatt jöttek haza már este 11-re, de az én párom meg maradt volna
nem elég neki, ha nekem vonzó?
nekem elég, ha csak a barátomnak tetszem
(pl miatta nézek úgy ki plázacicából, mint egy szürke egér, mert ezt akarta)
1:páromnak se tetszett hogy tul megnéznem mert csinos vagyok,de ebből nem engedtem...
2:nincs pasibuli,vagy velem vagy sehogy
3:ne csodálkozz hogy másnak akar tetszeni ha te szürke egérkévé változtál,akkor se ha ő akarta
szóval szedd elő a magassarkúd,meg a miniszoknyád,sminkeld ki magad,és közöld hogy "ma este én is megyek,talán zavarnék?"
ez hasznos :) köszönet
amúgy a pasibuliból nem enged, többször leszögezte, de ezek kb évente 2-4 alkalmak
és ti a barátnőiddel miért nem mentek el csajbulit tartani?:P de ugyanarra a helyre ám:)
akkor te sem izgulnád végig az estét, hogy vajon hol van, mit csinál...stb
és ha te is annyit készülődnél mint ő, akkor nem csak te lennél féltékeny, hanem ő is:P
nincsenek bnőim.
(anyák már, meg olyanok, akik kikezdenének a pasimmal, és így nem tartom velük a kapcsolatot)
ezért nem járok szinte sehova
bnőket nem tudok csak úgy "szerezni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!