Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az milyen dolog, hogy elhagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen dolog, hogy elhagy a párom, mert a másik férfinek Audija van, nekem meg nincs kocsim?

Figyelt kérdés

Többéves kapcsolat volt, de már az elején feltűnt hogy nagyon kényelmes a párom.

Volt egy opel kadettem, de el kellett adni.

Azóta csak tömegközlekedéssel mentünk mindenhova, és nemrég közölte, hogy elhagy, és neki olyan férfi kell, akinek van saját kocsija, meg háza.

mert albérletben éltünk.

Miért ilyenek a nők?

kicsit magam alatt vagyok!

2014. ápr. 14. 21:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
biztos nem a kocsi miatt az max kifogás.. ha egy 70 évesnek van audija akkor tuti nem cserélt volna le..nem?? tehát vmit tud az az audista..
2014. ápr. 14. 21:36
 12/28 anonim ***** válasza:
18%

Ne haragudj, de felkaccantottam, amikor elolvastam a kérdésedet.

Tökéletesen átérzem a helyzetedet. Én is jártam olyan lánnyal, aki szerette kihasználni a férfiakat. Soha nem költött egy fillért sem buliban és volt, hogy még több pénzzel jött haza, mint amennyivel elment.

Nos, amikor megoldódott neki egyetem mellett a lakhatása és az anyagi háttere is rendeződött egy kicsit, egyből ment a nagyfsazú cigányhoz (nem túlzok, tényleg egy primitív cigánnyal jár most egyetemista létére) és most is együtt vannak. Amíg mi jártunk én etettem, néha én fizettem az albérlet ráeső részét és volt, hogy a tandíjába is beszálltam.

Szakításunk után én is kiírtam egy kérdést (bár kicsit bővebben kifejtettem) és bizony-bizony ott is azt mondták, hogy a lányok nagy százaléka ilyen. Ne búsulj koma, legyél most egy kicsit egyedül és élvezd ki azt, hogy nem kell egy hülye pcisát eltartanod.

2014. ápr. 14. 21:42
 13/28 anonim ***** válasza:
25%

Ne aggódj, jobb hogy így derült ki miféle nő az, mielőtt még valami igazán komollyá fajult volna a dolog.

Azért a leckét tanuld meg: kocsi nélkül nincsen párkapcsolat *hosszútávon.* Én is elhagynálak, utálom a buszokat. Basszus de utálom a buszokat.

2014. ápr. 14. 21:42
 14/28 anonim ***** válasza:

# 13:

Akkor hozza a nő a kocsit a kapcsolatba bsazki... Ha már ennyire fontos...

2014. ápr. 14. 21:45
 15/28 anonim ***** válasza:
Na persze, ilyen csak a filmekben van. Biztos, hogy nem a kocsid volt az oka, csak ezt adta be mert egyszerűbbnek tűnt.
2014. ápr. 14. 21:45
 16/28 A kérdező kommentje:

az volt az indítéka, hogy én nem tudok semmit sem felmutatni, de a másiknak meg audija van, jól keres, és saját házban él.

tudom ezek kellenek az életben, de nem mindenki tud egyből ilyen dolgokat venni.

Neki se volt semmije, csak annyi, hogy jól nézett ki.

Én mégsem mondtam neki, hogy nincs kocsid, vagy házad.

2014. ápr. 14. 21:51
 17/28 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Ez azért nem mindegy. Sajnos vagy nem sajnos, de a nők jelentős része ilyen, ő azt látja, hogy nem tartasz sehol az életben és emiatt úgymond nem vagy megfelelő apajelölt az utódok számára, mert nem tudnál róluk gondoskodni. Ez a nőkbe bele van kódolva, az erősebb bika b*szik, ami az állatvilágban a puszta fizikum és erő, az az emberi társadalomban a pénz. A nők hosszú távon olyan férfi mellett akarnak kikötni aki megfelelő hátteret tud biztosítani nekik és a leendő gyerekeiknek (sokszor nem is tudatosan gondolják ezt), ezért olyan pasit keresnek akinek van pénze vagy pedig esze és tehetsége révén megvan benne a lehetőség, hogy lesz pénze és természetesen ezekből a javakat hajlandó vele megosztani. Van erről egy könyv, érdemes lenne elolvasni, de címe most nem jut eszembe.

Én nem vagyok csóró, magyar átlag feletti életszínvonalon élek, de még is nagyon idegesít ez az egész, hogy azt látom a legtöbb nő a kisujját nem hajlandó megmozdítani egy kapcsolatban, de elvárások vannak dögivel részükről (tisztelet a kevés kivételnek), nehéz ezt megszokni, én tudom, de vagy elfogadja az ember vagy beállhat b*zinak.

27F

2014. ápr. 15. 08:39
 18/28 anonim ***** válasza:

A, Mai világban ez teljesen természetes!

B, ezért ábrándultam ki a nőkből és a párkapcsolatokból.

2014. ápr. 15. 11:51
 19/28 anonim ***** válasza:

# 17:

És ha nem vagyok hajlandó sem elfogadni, sem beállni búzának? Szerintem igazad van, de ez tényleg "csak" a nők 90%-ra igaz. Azt a bizonyos maradékot kell megtalálni... Nem mondom, még nekem is várat magára...

2014. ápr. 15. 12:39
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú olvasnom, hogy a közvélekedés szerint ez természetes:( Bár van abban valami, hogy a nők valahol így vannak kódolva az utódok túlélése érdekében.

Nem akarom magamat fényezni, de a jó nők közé tartoztam mindig. A férjem meglehetősen csóró, elvált szakmunkás volt, mikor összejöttünk, én 25 voltam akkor, 13 éve. Együtt küzdöttük feljebb magunkat. Szeretem a jólétet, de mindig is tettem érte, bármilyen munkát elvállaltam, minthogy munkanélküli legyek. Mikor nem volt pénzünk, magam tapétáztam, festettem, kivettem a részem mindenből... Na mindegy, nem is ez a lényeg. Hanem hogy szerintem az exedet utol fogja érni a saját karmája, amit most ezzel a lépéssel teremtett. Majd ha már nagyon okosnak fogja érezni magát és gazdagnak, jól ki fogja penderíteni a pasija az utcára, aztán nézhet. Meg a többi ilyen számító libát is, remélem.

2014. ápr. 15. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!