Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A pasim produkálja a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim produkálja a megcsalás rengeteg jelét, én viszont mégsem vagyok benne biztos, hogy megtenne velem ilyet mert a hűséget nagyon fontosnak találja. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon féltékeny típus, nagyon fontosnak tartja a hűséget. Együtt élünk, nem jár el munkán kívül sehova, mégis sok aggasztó dolog van. Akkor kezdtem gyanakodni, hogy nem teljesen egyenes mikor elolvastam egy fészes beszélgetését egy csajjal aki állítólag régi barát aztán a történet már csak "látásból ismerem"-re alakult. A csaj elég durván flörtölt vele faggatta, hogy szexinek találja-e mit gondol róla, dicsekedett az első modell fotózásáról, párom meg mindenhez bólogatott mint egy kiskutya persze bombázónak találta a csajt, és megkérdezte a csajt, hogy áll a kapcsolataival stb. Ezen kiakadtam eléggé de elnéztem mert végülis csak beszélgettek, nem ért hozzá (párszáz km elválasztja őket). Aztán a következő az egyik kedves ismerősöm volt, akit én mutattam be neki mert beszervezett engem lovagolni. A találkozás után hetekig beszélgettek amiről én jól tudtam, de nem volt hajlandó megmutatni belőle egy betűt sem. Annyit kaptam el belőle, h a csaj puszival és szivecskével köszönt el tőle. Aztán megszakították a beszélgetést mert a csaj palija is féltékeny lett. Azóta előttem nem lép be a fészébe és minden kütyüjét lejelszavazta, hogy véletlenül se lássak bele a dolgaiba (persze az normális ha ő kutakodik az én profilomban engedély nélkül). De tudom h más csajokkal is beszél mert folyton villog a telója és nyomkodja, és ha ránézek a képernyőre, mutatja az egyik ficakban a női prof.képet. Emellett kevesebb a szex, kifejezetten keveset simogat mindig fáradt sosincs kedve kényeztetni (bezzeg nekem mindig legyen kedvem mert különben szar nő vagyok). Munkába is mindig egy órával a műszak előtt odaér. Nem is tudom :S Viszont itthon meg ha mégis fordítunk egymásra időt azt mondja szeret és boldognak tűnik. Huh!

2014. febr. 24. 02:17
1 2
 11/15 Mr. Truth ***** válasza:
Az elmult x időben eleget javitgattad a kapcsolatot nem? És ha ketten rontottátok el miért csak te javitgatod? Van olyan helyzet mikor érdemes már valamit kidobni és venni egy újat...
2014. febr. 24. 02:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy csak a neten-e mert tudom h a csajok küzül kettő a munkatársa elég szép lányok :S És azt is tudom, h az egyik célozgatott neki. Nem morgok vele tök kedves vagyok sokszor akkor borul ki a bili ha a kedvesség meg a figyelmesség ellenére bunkózik és leszar. Múltkor is gondoltam meglepem mire hazajön melóból gyújtottam gyertyát hoztam be édességet és egy szexi ruhában vártam őt haza ő meg olyan bunkó módon koptatott le hogy inkább nem is fejeteném ki. Munkából hazajövet sosincs türelme hozzám. Máskor viszont imád szeret, azt mondja nem akar elveszíteni és csak én kellek neki. :|?
2014. febr. 24. 02:42
 13/15 Mr. Truth ***** válasza:
100%

Száz szonak is egy a vége... Egy kérdésem lenne.

Nem mindegy hogy most mentek e szet vagy pár honap mulva...? Mert ez a kapcsolat kuka...

2014. febr. 24. 02:48
 14/15 anonim válasza:
Ilyenen kár stresszeld magad, a kapcsolatnak majdnem biztos, hogy semmi jövője nincs, nézz ezzel szembe és minél előbb szakítotok, annál előbb találod meg majd azt az embert, akivel esetleg hosszabb távon is működni fog. Ha már együtt éltek, gondolom elmúltál 20, onnantól meg lassan férjben illendő gondolkodni, márpedig ilyen sírva visszakönyörgős kapcsolatból, hogy jó házasság nem lesz az biztos.
2014. febr. 24. 03:10
 15/15 Noydra ***** válasza:

Csak azt tudom mondani, amit eddig mindenki.

Semmi értelme a kapcsolatotoknak...

2014. febr. 24. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!