Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti honnan veszitek észre, hogy párotok megcsal?
Figyelt kérdés
Szerintetek mik az árulkodó jelek?2014. febr. 21. 16:41
1/16 anonim válasza:
Most ezzel akarod hergelni magad?
2/16 A kérdező kommentje:
Dehogyis!
2014. febr. 21. 16:44
3/16 anonim válasza:
Nem kívánja a szexet,spermanyomok a bugyiján,ki van szívva a nyaka stb.
4/16 anonim válasza:
Én onnan tudtam, hogy valami nem stimmelt, hogy már nem nézett a szemembe sose. Nem figyelt már rám, el is mehettünk volna egymás mellett... mikor hisztiztem neki akkor nem nyugtatott le, hanem faképnél hagyott. Nem hozott spontán ajánékokat, nem mentünk együtt sehova, nem kommunikált velem...
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. febr. 21. 16:47
6/16 anonim válasza:
ha szeretkezni akarsz vele, miután úgy gondolod, hogy megcsalt, akkor lehet, hogy nem fogja kivanni a szexet
de ez perzse mastol is lehet, nem kell azonnal aggodni
de nem tudom ki vagy, a nö vagy a ferfi?
ha ferfi, figyeld a ruhajat is, van-e rajta ruzsfolt, nöi kölni szag,
ha nö, akkor figyeld a ruhajat, van-e rajta ferfi kölniszag, dezodor szag,
7/16 anonim válasza:
Megváltozik a viselkedése és a kapcsolathoz való hozzáállása,távolságtartóbb és ridegebb lesz.Kevésbé igényli a szexet,többnyire elutasító.Kifordul magából,vagy jégcsappá változik,vagy túlságosan is keresi a kedvedet,bár ez ritkább.Ritkábban ér rá,sűrűbbek lesznek a programjai,váratlan és furcsa hívások és üzenetek érkeznek a telefonjára.Félrevonul telefonálni vagy sms-t írni,titkolózik,lapít.
8/16 anonim válasza:
Szerintem meg nyomozgatni a másik után, meg szagolgatni minden nap a ruháit elég beteges, és semmiképp sem alapja egy erős kapcsolatnak. Ennyi erővel hagyjátok itt és most abba. Vagy bízol benne, vagy nem, akkor viszont keresel mást.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. febr. 21. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!