Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti honnan veszitek észre, hogy párotok megcsal?
en nem banom ha megcsal engemet, en innen elszabadulni mar ugysem tudok, majd egyzser talan jol megverem otet, amiert ezt tette velem, az anyját annak a gec.inek, ha m,egcsalt engemet
idefigyelj aranyoskam! ha megcslna tegedet, azonnal hagyad el, mert maskor is meg fogja tenni a gazficko
Sajnos velem is megtörtént, én voltam a megcsalt fél.
Bizonyos jelek, amiket észrevettem nála:
-nagyon gyakran ok nélkül bunkó volt velem
-türelmetlen
-állandóan a telefonját bújta, és amikor megkérdeztem, hogy kivel mobilozgat este 10-kor, elkezdett pukkadni, hogy ne akarjak mindent tudni az ő életéről
-nem érdekelték a problémáim, amikor valami fontos, vagy jelentős dologról próbáltam vele beszélgetni, ami velem történt, akkor nem érdekelte
-nagyon gyakran elhanyagolt, volt, hogy 3 napig nem keresett, pedig nem volt életbevágóan fontos dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!