Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti honnan veszitek észre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti honnan veszitek észre, hogy párotok megcsal?

Figyelt kérdés
Szerintetek mik az árulkodó jelek?

2014. febr. 21. 16:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Volt már rá esélyetek , hogy ezt átéljétek?
2014. febr. 21. 16:58
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

en nem banom ha megcsal engemet, en innen elszabadulni mar ugysem tudok, majd egyzser talan jol megverem otet, amiert ezt tette velem, az anyját annak a gec.inek, ha m,egcsalt engemet

idefigyelj aranyoskam! ha megcslna tegedet, azonnal hagyad el, mert maskor is meg fogja tenni a gazficko

2014. febr. 21. 17:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Volt.Nekem észre sem kellett venni,mert messzebb lakott,és elmondta.
2014. febr. 21. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
10-es pofán is b*sználak, ha olvasgatnád a facebookom, vagy a telefonom, függetlenül attól h a párom vagy e vagy sem. Egyből pofán b*szás jár érte, és szakítás. A leggusztustalanabb, férgebb dolog a Földkerekségen, csak közlöm. Ha ilyen hányadék ember vagy, ugorj le a Tajgetoszról.
2014. febr. 22. 00:48
 15/16 anonim ***** válasza:
nem az, a véleményed pedig semmit se számít. jó éjt.
2014. febr. 22. 05:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos velem is megtörtént, én voltam a megcsalt fél.

Bizonyos jelek, amiket észrevettem nála:

-nagyon gyakran ok nélkül bunkó volt velem

-türelmetlen

-állandóan a telefonját bújta, és amikor megkérdeztem, hogy kivel mobilozgat este 10-kor, elkezdett pukkadni, hogy ne akarjak mindent tudni az ő életéről

-nem érdekelték a problémáim, amikor valami fontos, vagy jelentős dologról próbáltam vele beszélgetni, ami velem történt, akkor nem érdekelte

-nagyon gyakran elhanyagolt, volt, hogy 3 napig nem keresett, pedig nem volt életbevágóan fontos dolga

2014. márc. 6. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!