Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet-e bocsájtani a sorozatos megcsalás utân?
nemrég derült ki, hogy a barátnôm többször is megcsalt régebbenkb 2008-2011 között valamelyik évben.
Ráadásul nem csak egy sráccal hanem kettôvel, és mindkettô sráccal külön-külön 3 szor feküdt le tehát összesen 6 szor is megcsalt. Ö azt állítja hogy nem volt beléjük szerelmes és csak kalandok voltak számára. És persze mindezt évekig titkolta, mindvégig hazudott nekem mindenrôl még akkor is amikor rákérdeztem hogy nem e csalt már meg, mert nagyon sok udvarlója volt. Pontosan 2003 óta vagyunk együt és ismertük egymást jóval elôtte is, 26 évesek vagyunk és jóformán együtt nôttünk fel 11 éve vagyunk együtt amikor ez történt akkor nem éltünk együtt csak utána. Sajnos én még mindíg nagyon szeretem és ô is ezt mondja, azonnal el kellett volna hagynom de ennyi év után nem megy. Fordult már elô ilyesmi valakivel? Ezt meg lehetne bocsájtani ezt a hatalmas bûnt?
Sajnos nem, ha megcsal azt jelenti, hogy problémák vannak a kapcsolatodban vagy a lány nem túl eltökélt..
Ennek sajnos vége lesz.
hát barátom akkor ez nagyon egyértelmű ez a nő nem az igazi neked és nem érdemel meg téged téged nem bocsátanék meg neki a helyedbe ez egyértelmű megcsalhat még többször neked az jó hogy más fiuk ágyábol keresi az örömöket ezt te sem akarod ugye hogy te csak vele őmeg már ki tudja kivel fekszik le! vagy ha megbocsátassz neki akkor te is megcsalod és akkor egyenlő de akkor már sosem lessz igazi a szerelem! válassz!
én azt mondom keress egy másik nőt!
nem lehet
kórházba kerülnél akkor is félredugna?
Egy megcsalást sem bocsájtanék meg, nem hogy hatot.
Elküldeném a büdös p*csába, hiába könyörög.
Az meg nem ok, hogy gondok voltak a kapcsolatotokba.
Én sem dugok félre, ha valamiért összekapunk a barátommal.
hát igen ez a normális ha összekaptok megbeszélitek!
nem az hogy félrekefél a másik! ez már nem kapcsolat
keress mást
Szerintem már az első megcsalást sem lehet megbocsátani
de miután megláttam mennyi ideje vagytok együtt... ha szeretitek egymást akkor ne romboljátok szét ezt a kapcsolatot, és ha a lány most magától mondta el akkor gondolom azért mert szeret téged annyira hogy tudja megfogod érteni
Sajnos nem magától mondta el. De mondta hogy azért nem mert nem akart elveszíteni, a szokásos duma.
Engem szeret azt mondogatja meg èni szeretem ôt és valóban nem szeretném hogy ennyi év után csak így egyszerüen vége legyen.
Ha szeretne, nem csalt volna meg, főleg nem hatszor. És ki tudja, mennyi volt még, amiről nem is tudsz.
Voltak problémáid... oké, de szted arra az a jó megoldás, h ő megcsal? Szerintem nem igazán. Nekem is volt anno problémám, sokszor műtöttek, fél évig olyan volt a kapcsolatom a bnőmmel, mintha nem is együtt lennénk. Mégsem csalt meg, inkább támogatott. Ez csak egy tipikus kamu szöveg, h azért csalt meg, mert neked gondjaid voltak. Persze ő nem hibás...
Minden kommentedben azt olvasom, h magadat hibáztatod. Kicsit rázd meg magad, és lásd kicsit tisztábban a dolgokat. Megcsalt, majd ezek után elérte, h te érezd magad bűnösnek.
Nehéz megtenni nyilván a szakítás felé vezető első lépést, mert szereted, de hidd el, ha ennyiszer megtette, akkor valószínűleg meg fogja ezután is, ha valami gond lesz köztetek. Hiányzik ez neked?
Régen engem is megcsalt 1-2 bnőm, és megbocsájtottam nekik, és egy ideig minden happy is volt. Aztán mindegyik megcsalt újra.
Én a helyedben továbblépnék, ha régóta ismeritek egymást, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!