Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg lehet-e bocsájtani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lajos731 kérdése:

Meg lehet-e bocsájtani a sorozatos megcsalás utân?

Figyelt kérdés

nemrég derült ki, hogy a barátnôm többször is megcsalt régebbenkb 2008-2011 között valamelyik évben.

Ráadásul nem csak egy sráccal hanem kettôvel, és mindkettô sráccal külön-külön 3 szor feküdt le tehát összesen 6 szor is megcsalt. Ö azt állítja hogy nem volt beléjük szerelmes és csak kalandok voltak számára. És persze mindezt évekig titkolta, mindvégig hazudott nekem mindenrôl még akkor is amikor rákérdeztem hogy nem e csalt már meg, mert nagyon sok udvarlója volt. Pontosan 2003 óta vagyunk együt és ismertük egymást jóval elôtte is, 26 évesek vagyunk és jóformán együtt nôttünk fel 11 éve vagyunk együtt amikor ez történt akkor nem éltünk együtt csak utána. Sajnos én még mindíg nagyon szeretem és ô is ezt mondja, azonnal el kellett volna hagynom de ennyi év után nem megy. Fordult már elô ilyesmi valakivel? Ezt meg lehetne bocsájtani ezt a hatalmas bûnt?

2014. febr. 23. 08:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem tök mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt.

Megcsalt. Az egy is megbocsáthatatlan, na de a hat...

Nem a te hibád, idióta vagy, ha magadat okolod.

Ráadásul az sem érv, hogy nem akarod, hogy csak így vége legyen a kapcsolatotoknak..

Jó lenne neked úgy élni, hogy ahelyett, hogy olyat találnál magad mellé, aki szeret és megbecsül, egy olyan valaki van melletted, aki folyamatosan megcsal, hazudik neki, és akiben nem lehet megbízni?

2014. febr. 23. 10:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ennyiszer megcsalt nem szeret!

En is lany vagyok, es voltam hasonlo helyzetben, reszemröl az volt a helyzet, h 2 evig voltunk együtt es a utolso felevben elhagytam egy masik sracert egy honapra meg megcsaltam raadasul egy haverjaval..En ezt annak tudom be, hogy rohadtul nem tiszteltem(ennek bizo szamos oka volt) viszont mindezek mellet jol elhülyültünk, jokat beszelgettünk, egesz nap együtt logtunk amikor csak lehetett, ngyon jol elvoltunk egymassal, nagyon szerettem is, de nem szerelemböl, ha szerelmes vagyok, akkor nem dugok felre, hiszen meg sem tudok kivanni egy masik ferfit.Nem mondom h teljesen hülyenek neztem es azert csinaltam, kb mindketten függtünk egymaastol(mint ti) nem birtukelengedni egymast, mert legjobb baratok voltunk kb, ha raneztem magamat lattam, es tudtam h ö is igy erez, de nem volt szerelem.Szerintem te is es a baratnödis mar csak jol erzitek magatokat együtt, es ahogy irtad is...ennnyi ev utan...blablabla...csak nem akarsz elvesziteni egy embert az eletedböl, de szerintem barmien nehez is, valj meg töle szakits meg minden kontaktot, a baratsag nm megoldas, majd melatod mien jol fogod erezni magad, miutan kikeveredsz a lalki valsagbol.6 eve vagytok együtt, el tudnad viselni h ö legyen a gyerekeid anyja, hogy ketelkedj benne h töled vannak, vagy elväljatok miutan mar gyerekeitek vannak??Nem vagysz egy igazan szep csaladra?Aki ilyet tett veled, azzal lehetetlen, de ha csak 26 vagy meg van eselyed h talalj valakit, aki normalisan viselkedik veled,es akiben feltetel nelkül megbizhatsz, es akit szerethetsz es aki feltetel nelkül szeret teged, es nem rohan egyböl mashoz ha nagyobb f-sz kell neki vagy cak egy is valtozatossagra vagyik...hagyd el amien gyorsan csak tudod es bulizz a haverjaidal, eld ki magad, legy magabiztos es boldog, ne egy elnyomott papaucs!!

2014. márc. 5. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!