Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ekkora divat a megcsalás?
Azért a ne vágd le a lábadat, mert esetleg 10 év múlva körömgombát kaphatsz... A végletes gondolkodás nettó marhaság.
Ennél már csak a zsigerből itélkezés durvább. (igaz az szegénységi bizonyitvány is.)
A párkapcsolat jó dolog,csak meg kell nézni kit választ az ember.
Dowd
Elég nehéz ma normálisat találni akinél talán van esély hogy úgy is áll a dolgokhoz
Noydra
Elég idős ahhoz,hogy megítéljem mi jó vagy rossz nekem.
looool
(ne etessétek a troll-t)
Dowd
Troll vagy te vagy inkább csak egy idióta,én nem provokálásból raktam ki a kérdésemet.
Mert szerinted logikus dolog azért nem belekezdeni valamibe, mert esetleg rosszul sülhet el?
Ennyire erővel minek élsz? Hisz előfordulhat, hogy idő előtt meghalsz :D
Erre most komoly választ várok.:D
Noydra
Szerintem vannak olyan helyzetek igen,ha most nem is a szerelemre gondolva de pl ha van egy üzleti lehetőség ami tuti csőd de tudod szerintem hülye lennél bele kezdeni,ép úgy ha tudod hogy a csaj összefekszik bárkivel nem fogsz vele járni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!