Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lett ekkora divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ekkora divat a megcsalás?

Figyelt kérdés
Nem értem már az egészet,ok értem hogy egy kapcsolat vagy egy házasság mehet rosszul,de azt nem értem miért kell megcsalni egymást vagy próbálkozni kéne helyre hozni vagy ha más nem szakítás vagy válás.Beszéltem már pár nővel aki vagy szeretőt tart vagy most készül megcsalni a párját vagy összevissza kalandozik,de tudom a férfiaknál is ugyan így meg van ez de én mint férfi most férfi szemmel nézem a dolgot.Nem hiszem el hogy a szexualitásban nem lehet húzni egy határt,hisz nem állatok vagyunk,és úgy látom tényleg igaz amit mondtak hogy most van a szexualitás legnagyobb szabadsága mindenki mindenhogy csinálja csoportos,hármas meg lehetne sorolni én azt mondom rosszabbak vagyunk az állatoknál.

2014. jan. 17. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azért a ne vágd le a lábadat, mert esetleg 10 év múlva körömgombát kaphatsz... A végletes gondolkodás nettó marhaság.

Ennél már csak a zsigerből itélkezés durvább. (igaz az szegénységi bizonyitvány is.)

A párkapcsolat jó dolog,csak meg kell nézni kit választ az ember.

2014. jan. 17. 15:58
 12/18 Noydra ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy így eldöntötted, hogy jó neked, ha egyedül maradsz? :D
2014. jan. 17. 16:53
 13/18 A kérdező kommentje:

Dowd

Elég nehéz ma normálisat találni akinél talán van esély hogy úgy is áll a dolgokhoz

2014. jan. 17. 17:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Noydra

Elég idős ahhoz,hogy megítéljem mi jó vagy rossz nekem.

2014. jan. 17. 17:46
 15/18 anonim ***** válasza:

looool

(ne etessétek a troll-t)

2014. jan. 17. 17:58
 16/18 A kérdező kommentje:

Dowd

Troll vagy te vagy inkább csak egy idióta,én nem provokálásból raktam ki a kérdésemet.

2014. jan. 17. 21:59
 17/18 Noydra ***** válasza:

Mert szerinted logikus dolog azért nem belekezdeni valamibe, mert esetleg rosszul sülhet el?

Ennyire erővel minek élsz? Hisz előfordulhat, hogy idő előtt meghalsz :D

Erre most komoly választ várok.:D

2014. jan. 17. 22:08
 18/18 A kérdező kommentje:

Noydra

Szerintem vannak olyan helyzetek igen,ha most nem is a szerelemre gondolva de pl ha van egy üzleti lehetőség ami tuti csőd de tudod szerintem hülye lennél bele kezdeni,ép úgy ha tudod hogy a csaj összefekszik bárkivel nem fogsz vele járni szerintem.

2014. jan. 18. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!