Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Biztos jelei vannak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos jelei vannak, hogy megcsal a férjem, de minden eddigi bizonyítékot ki tudott magyarázni. Hogyan buktathatnám le? Van valami biztosan bevált recept erre? Felemészt a bizonytalanság.

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk házasok, közös otthon, közös autó, közös tervek, még nyaralni is voltunk idén kettesben. A mindig szerelmes férjecském egyik napról a másikra kifordult magából. 3 hónapja olyan szinten kizár az életéből, h semmit nem oszt meg velem.Munka után haza sem jön, külön utakon jár, fogalmam sincs merre, éjszaka jár haza, ingerült, feszült, csak akkor szexelünk, ha kezdeményezek, lenémítja a telefonját éjszakánként, kitörli az híváselőzményeket, sms-eket. Mindez nagyon megvisel, azt mondja bízzak benne, nem nő van a dologban, ezen kívül nem árul el semmit, de valljuk be, ezt elég nehéz elhinni, így mindennaposak a veszekedések. Felemészt a bizonytalanság,ezért lekértem a részletes számláját, ahol kiderült, h egy bizonyos számmal napi több sms-t vált, beszélnek perceket.Felhívtam a számot, nem vette fel, más számról is próbáltam hívni, azt sem vettem fel, megnéztem férjem telefonját, egy férfi név tartozott a számhoz, hívtam férjeméről, de addigra már ki volt kapcsolva.Kérdőre vontam párom, azt mondta, h bizniszel vmit ezzel az emberrel, ennél többet nem mondhat. Hívtam pár nap múlva ismét a számot egy új sim kártyáról, egy hölgy vette fel, de annyira meglepődtem, h le is tettem.Hívtam férjem, aki azt mondta, h ő egy titkárnő, aki szintén benne van a bizniszben, van, h ő veszi fel a telefont, van, h más az irodában. Persze nem hiszek neki.Szüleim adtak kettőnknek egy kisebb kölcsönt, aminek megegyeztünk, h a felét akkor is kifizeti, ha netán elválunk. Tudom, h addig egy forintot sem fognak látni, míg be nem bizonyosodik, h miatta ment tönkre a kapcsolatunk, illetve egy harmadik fél miatt.Le kell buktatnom, de fogalmam sincs hogy csináljam.Követni nem tudom, mert sosem tudom, h merre jár, ráadásul azt hazudik amit akar, úgy sem derül ki. Ötlet?

2013. okt. 23. 16:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a segítségeteket.... sajnos minden bizonnyal nő van a dologban, ugyanis tegnap egy banális dolgon kiakadt, üvöltözött velem, lehordott mindennek, majd összepakolta mindenét, lefeküdt mellém az ágyba, reggel se szó se beszéd felöltözött, elment dolgozni, majd mialatt én is dolgoztam titokban elpakolt... még csak nem is szólt... egy cetlit sem hagyott.. azt sem tudom hova ment.... mivel én sem kerestem egész nap, hiszen tegnap olyan dolgokat vágott a fejemhez, amikkel nagyon megbántott, többek között, h már nem szeret, sőt, most este sem írtam neki, miután kiderült, h elhagyott, ezért most egy fél órája írt egy üzenetet, h most még jobban utálom-e.... ha esetleg elolvasná egy féfriember az eddigi történéseket és van bármilyen meglátása ezzel kapcsolatban, kérem segítsen... én már semmit nem értek....
2013. okt. 25. 00:05
 12/18 A kérdező kommentje:
9-es, 10-es válaszadó, köszönöm nektek!!! telefonálni a részletese alapján előfordul, h csak másodperceket, pl. reggel 6kor, mikor indul dolgozni, de több az olyan, mikor 3-4 perceket, sőt, akad több is, ami 10perc feletti. Persze ezek csak a kimenő hívások és sms-esek, a bejövőt nem ismerem.....
2013. okt. 25. 00:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Mobil szám, de le van titkosítva... van egy jó ismerősöm a szolgáltatónál, de sajnos nem tudott információt adni a számról, mert nem a mi városunkban lett vásárolva a sim kártya....
2013. okt. 25. 00:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Legalább annyi lehetett volna benne, hogy akkor színt vall, mikor elkoltozik.
2013. okt. 25. 10:12
 15/18 A kérdező kommentje:
gerinctelen, jellemtelen... nem értem, hogy nem vettem észre eddig, h ha ő valójában végig ilyen volt, mert ez az alaptulajdonsága.... ezzel csak szavak és vallomás nélkül is bevallotta, h egy biznisznél sokkal súlyosabb dolog, történetesen nő áll tettei mögött....
2013. okt. 25. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:
szia. Mi a helyzet azóta? hogy vagy?
2013. dec. 17. 14:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, h érdeklődsz, így ismeretlenül is, pedig biztos mndenkinek megvannak a saját problémái. Sajnos azóta a helyzet változatlan, nem derült ki, h mi áll a viselkedésbeli problémák, változás mögött, ezért végleg lezártam a kapcsoaltot, mert sajnos nem volt hajlandó a kisujját sem mozdítani értem, sőt... egyre durvább dolgokat mert megtenni velem. Szóval így karácsony alkalmából éppen válok. :) de már nem vagyok elkeseredve. Inkább megkönnyebbülést érzek.
2013. dec. 24. 00:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nem derült ki hogy nője van?

Nálam is hasonló a helyzet, talán annyiban más hogy én várom h végre lebukjon a férjem, de nincs ötletem hogy nyomozzak :D

2013. dec. 25. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!