Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lenne egy történetem. Legyetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy történetem. Legyetek szívesek hozzászolni valamit vagy valami tanácsot adni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na szóval az volt egy barátnőm akivel pénteken szakítottam.Aztán szombaton találkoztam a legjobb barátommal és az exem legjobb barátnőjével.Ugye legjobb barátommal vettünk bort és azt ittuk ketten, a csaj nem ivott és egy stégnél ültünk. Legjobb barátom hazament vonattal a csaj még maradt velem egy órát. (én már fél részegre ittam magam) Szóval ülünk a stégen és odabújik hozzám mert fázik. Én mondtam oké és át is öleltem.Aztán egyszer csak ránéztem és le smárolt. Akkor nagyon beindultam. Ilyen istenien még senkivel sem smároltam mint vele. Smároltunk még, aztán meg szerelmet vallot nekem. Én nem tudtam mit mondani.Aztán hétfőn erről beszéltünk hogy mi legyen erre tegnap kedden már más fiúval smárol. Én meg teljesen el vagyok már veszve azt sem tudom mit csináljak...szóljatok hozzá valamit

14/F

2013. okt. 23. 00:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Aztán felébredtél.
2013. okt. 23. 00:43
 2/19 anonim ***** válasza:
bortól így beb...szni..:D
2013. okt. 23. 00:48
 3/19 anonim ***** válasza:

Mi a fszt csinálj? Hát szrd le.

14 éves vagy. Mit vársz? Ráadásul részegeskedtél? Megmondalak anyukádnak!

2013. okt. 23. 00:50
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem voltam annyira bebaszva. Komolyabb válaszok? :)
2013. okt. 23. 00:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs komolyabb válasz. A csaj egy ribi, legközelebb fektesd is meg.
2013. okt. 23. 00:54
 6/19 anonim ***** válasza:

Trolibusz és lány után nem kell futni, mert jön a másik.

Azután van ilyen: egy csók és más semmi - de lehet, hogy még 50 év múlva is édes az emlékének az ize.

egy nagaon régi film:

http://www.youtube.com/watch?v=87Iov1lpov0

De most már menj aludni, későre jár. Jó éjt!

2013. okt. 23. 01:01
 7/19 A kérdező kommentje:
Hmm..megfogom szerintem :D Csak kicsit betett nekem ez a másik csávóval smárolt azt elötte nekem vallot szerelmet.
2013. okt. 23. 01:01
 8/19 anonim ***** válasza:

Kicsit nem vagytok tul fiatalok ehhez?

En ha valakibe szerelmes vagyok, nem smarvolok massal.

25N

2013. okt. 23. 01:11
 9/19 anonim ***** válasza:
babázzatok pisisek.
2013. okt. 23. 02:13
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
Megjött a szokásos "fiatalok vagytok még ehhez" típusú hozzászóló is :D
2013. okt. 23. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!