Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevált módszerek szakítás után?
Figyelt kérdés
A srácot még mindig szeretem. Ő is engem, személyes okok miatt viszont nem lehetünk együtt. Nagy nehezen de tegnap szakítottam vele. Eszméletlenül hiányzik, még mindig érzem az illatát, keresem őt a szememmel az utcán stb. Valami módszer arra hogy hogy tegyem magam minnél könyebben túl rajta és enyhítsek a fájdalmon?2013. okt. 14. 20:25
2/2 anonim válasza:
Teljesen nullázzál le mindent. Töröld az összes elérhetőséget. Semmilyen formában beszélgetés kezdeményezés a részedről. Új hobbi új dolgok amiket eddig nem tapasztaltál az életben és ami érdekel.
Közös fényképek rá emlékeztető tárgyak bele egy dobozba jól lezárva és eldugva (vagy mehet a kukába is).
Jár el társaságba barátokhoz bármi ami eszedbe jut.
Remek lehetőség ez pl arra is hogy olyan dolgokat csinálj amit mellette nem tudtál volna pl veszekedéshez vezetett és közben te szeretted volna azt a tevékenységet.
Nekem ezek mind beváltak.
Ugyanis egyik kapcsolatom után sem tekintettem vissza.
Nyilván ha szakítottál vele azt jó ideig átgondoltad. És nem véletlen ok miatt.
Fel a fejjel.
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!