Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
6 éve vagyok együtt a barátommal és tudom rosszul tettem, de beléptem az ő gyakori kérdéses oldalán. Kiderült, hogy más csajoknak ír, hogy camozzon vele és szextalálkozót is akar egy másikkal. Szerintetek mit tegyek?Még nem tudja, hogy tudom!!! Minden férfi ilyen? Nagyon elszomorít, el se hiszem, hogy ilyenre képes... nagyon fáj:( Szeretem, de ezek után már nem tudok, úgy rá nézni mintha nem tudnék semmiről... és az a legszebb, hogy tudom, hogy a napokban akar eljegyezni, mert azt is olyan ügyesen csinálja...:S:S Így mernétek igent mondani? Mit tennétek a helyemben?2013. okt. 15. 14:03
1/14 anonim válasza:
Persze, biztosan igent mondanék és egy életre elkötelezném magam olyanhoz, aki miközben kapcsolatban vagyok vele másokkal akarsz szextalálkozót szervezni...
Gondolkodj már kicsit...
2/14 A kérdező kommentje:
De elmondjam neki, hogy kutakodtam utána?
2013. okt. 15. 14:07
3/14 anonim válasza:
Szerintem mondd, de készülj fel a legrosszabbakra. Semmiképpen sem mehetsz el mellette, szóval eddzed magad lelkileg, nehogy kiborulj nekem. Sajnálom, de valami nem stimmel mégsem a kapcsolatban.
4/14 anonim válasza:
ha azt akarod, hogy őszinte legyen veled, te is legyél őszinte vele. mondd el neki, hogy beléptél az oldalára, és ezeket találtad. ezt már nem tudja tagadni (bár gondolom azért megpróbálja majd), mivel konkrétan láttad leírva, és nem másoktól hallottál egy pletykát. és szakíts vele. éppen megcsalni készül, szerinted lehet vele közös jövőd?
5/14 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy ez decemberben volt tavaly, mot meg október van... és már kb. 2-3 hónapja olyan urcsa velem... sztem lehet h van valakilye, mert kevesebbet ölel, puszilgat stb. :(:(:(:( Más férfi is ilyen ? Senki nem tud hűséges maradni? Ő volt az első komoly kapcsolatom, de mindig csak tanul az ember:(:(:(: Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindenkinek megy a zöld kéz!
2013. okt. 15. 14:29
6/14 anonim válasza:
Valaki azért ír mindenkinek tetsző válaszokat hogy "menjen a ződ kéz"?Igen sok pasi ilyen.A hosszú kapcsolat ellaposodik unalmassá válik jönnek a hétköznapi gondok.Sokan egy kis flörttel félrelépéssel próbálják színesíteni a szürkeséget.A te pasid is ilyen.Vagy elfogadod vagy megszöksz és hozzámész egy impotens paphoz.:)
7/14 A kérdező kommentje:
De az mire jò, ha megcsinálja egyik a másikat?:-S
2013. okt. 16. 21:12
8/14 anonim válasza:
Nem tudom de ha nekem van valakim akkor nem tudok másra gondolni. De sajnos nincs mert a normális rendes nők mindig kifogják az ilyeneket! aki meg igazán szeretné és kényeztetné őket az meg nem kell! Vagy legalább is nem találják meg egymást!
9/14 anonim válasza:
Mit csinál meg egyik a másikon??
10/14 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam, megcsalja...
2013. okt. 17. 16:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!