Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal? Hazudik?
Barátom telefonjában (Hauwei okostelefon) találtam egy naptári bejegyzést, ami úgy tűnt, mintha egy sms, vagy mintha egy e-mail lett volna eredetileg.
A szövege vmi ilyesmi volt:
"Szerettem volna sétálgatni az XY városban, de tudom, hogy nem lehet. Az is jó ha majd haza viszel (...) és legalább beugranál egy csókra.. ha még lehet."
Arról a városról írt ez a titokzatos valaki, ahol mi is élünk. Azt nem értem, hogy miért a naptári bejegyzésekbe volt ez a szöveg..?? Akkor már miért nem sms-ben találtam meg? Egyébként a bejegyzés alján a barátom e-mail címe is szerepelt. Az lehetséges, hogy egy nőcske küldte ezt neki a gmail címére, és az okostelefon elmentette naptári bejegyzésként? Barátom persze tagad mindent, hogy ő nem csalt meg soha, és nem tudja h ki, és hogyan írta ezt a szöveget oda. Ötlete sincs, hogy ki lehet..
Én viszont azt mondom, hogy egy üvegváza nem esik le az asztalról, és törik össze, hacsak valaki össze nem töri.. tehát ezt az üzenetet sem magától íródott oda, hanem valami nő írhatta. Nem vagyok naiv, csak próbálok barátomnak hinni, de nem igazán megy. Ha valaki tud valamit, akkor ő az, hiszen az ő telefonja!!
A sztorihoz az is hozzátartozik, hogy 3 hónapig Amerikában dolgoztam... jó távol tőle.
Tehát ti mit gondoltok,mi ez? Tud egy okostelefon e-mailt naptárba menteni?
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!