Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás megbocsátható,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás megbocsátható, soha nem törölném ki az exeim képeit, mert az szép emlék, milyen világ ez?

Figyelt kérdés

2013. szept. 19. 22:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
18 voltam mikor szakítottunk életem nagy szerelmével. Legalábbis akkor azt hittem hogy az. 3 évig voltunk együtt, megcsalt, csúnya szakítás volt. Mindent kitöröltem. Képeket, üzeneteket, sőt még közösségi oldalról is, mint ismerős. Hülyeség volt. 1 éve lett vége, szintén egy 3 éves kapcsolatomnak, az közös megegyezés alapján történt, elmúlt a szerelem, azóta is jóban vagyunk. Megvan minden kép, ismerősök is vagyunk közösségi oldalon, hetente egyszer biztos beszélünk. Neki is van már más, nekem is (8 hónapja). Biztos vagyok benne hogy ő sem törölt egy képet sem a gépről, és én sem. Sőt, neki az adatlapján még közös képünk is van, igaz nem csókolózós, csak ilyen együtt nevetős, mint két barát. Szerintem ezzel nincs baj. Egy szakításhoz ugyan úgy meg kell érni fejben mint egy kapcsolathoz. Nem azért tartottam meg a közös képeket, és szerintem ő sem, hogy éjszakánként átlapozzuk és sírjunk rajta. Mindegyik egy emlék. Mozizás után, kirándulás után, szülinapi bulikon stb. Mostani páromat nem zavarja, és szerintem az ő párját sem, mivel még mindig fent vannak a képek. 25/N
2013. szept. 20. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!