Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás megbocsátható,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás megbocsátható, soha nem törölném ki az exeim képeit, mert az szép emlék, milyen világ ez?

Figyelt kérdés

2013. szept. 19. 22:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igaz, én sem töröltem ki a régi képeket, hanem átalakítottam őket :D Egy karácsonyi albumot nyilván nem törlök ki teljes egészében.
2013. szept. 19. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok, azaz Te foglalkoztál vele, én csak megtartottam a képeket....
2013. szept. 19. 22:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Persze, hogy foglalkoztam, mint írtam, szeretem a rendet, a gépemen is.
2013. szept. 19. 22:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2013. szept. 19. 22:32
 15/21 A kérdező kommentje:
27.
2013. szept. 19. 22:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Én kitöröltem az exemmel együtt készült képeket és kidobtam a nekem írt leveleket, a gépemről töröltem a tőlük kapott e-maileket. Így, hogy már idősebb vagyok, rájöttem, hogy hülyeség volt. Miért akarnám törölni az életem egy részét?

A megcsalás megint egy más téma.

2013. szept. 19. 22:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem teljesen normális világ, ahol egy párkapcsolat szabályai az adott pár magánügye, és senki sem akar 1984-et csinálni emlékezetlyukkal... ha tetszel érteni.
2013. szept. 19. 22:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Van akit kitöröltem, sok évet. Másoknál csak kényes felvételeket. Másoknál meg semmit, vagy csak elraktam mélyre.
2013. szept. 19. 23:35
 19/21 viktor123456 ***** válasza:
A kép törlés után mi jön? :-) atomot a nyaralóra, mert járt ott? :-) sóval behinteni? :-)
2013. szept. 20. 03:55
 20/21 anonim ***** válasza:

1. Soha nem töröltem ki a múltam.

2. A megcsalás teljesen más tészta, ez is sok mindenen múlik. Mondjuk egy 10 éves kapcsolatban, 2 gyerekkel már igencsak mérlegel az ember, hogy megbocsásson, és törekedjen a kapcsolat helyrehozatalára, vagy kilépjen. Mert bizony ahol a 3. be tud férkőzni, ott gond van a kapcsolattal is! (Jó, nyilván vannak olyanok, akik nem bírnak a vérükkel, de az esetek úgy 99%-ában nem erről van szó, hanem arról, hogy belekényelmesednek a kapcsolatba, nem tesznek semmit a másikért, csak elvárnak, és akkor bizony nagyon könnyen hat az újdonság, a bizsergés! Azért azt megnézném, hogy a megcsalás ellen ágálók mit tennének, ha mondjuk x év házasság után a férjük csak a tévét bámulná esténként, és udvarolni kezdene egy vonzó új kolléga! Tényleg megnézném! Mert elvek ide, vagy oda, könnyen lehet, hogy elbuknának a saját elveik vizsgáján!)

2013. szept. 20. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!