Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/23 anonim válasza:
Mert nehogy már a gondolatainkat, is megszabja valaki...ha egy nő egy izmos pasira akar gondolni szex közben, akkor gondoljon, és fordítva...Jó hogy nem már...
12/23 anonim válasza:
De mi a fa*znak vagy olyan pasival, hogy másra kell gondolnod nem rá? Szánalmas. Akkor keress olyat akinél nem kel másra gondolni az ágyba, vagy olyan nem megy? Igaz?:)
13/23 anonim válasza:
Félreérted, én nem szoktam másra gondolni, csak azon kaptam fel a vizet, hogy nehogy már azt is megszabja az egyik, hogy mire gondol a másik. Ennyi erővel az is megcsalás, ha álmában lefekszik egy másik fiúval/lánnyal nemtől függően.
15/23 anonim válasza:
bármilyen fizikai kontaktus, amit párok csinálnak normál esetben. ebből a csak tapizás határeset. a többi megcsalás.
szájrapuszi, csók, orál(ha csak passzív a fél akkor is), szex
és az érzelmi megcsalás is.( ha nár másba szerelmes, de nem mondja el)
16/23 anonim válasza:
#13: Te is félreértetted azt, amin felkaptad a vizet. Nem arról van szó, hogy megszabom, hogy a másik mire gondoljon, hanem arról, hogy ha másra gondol, akkor megcsal valamilyen szinten, így valami nem működik és vagy helyre kell hozni vagy továbblépni.
17/23 anonim válasza:
Az álmokat meg ne keverjük bele, mert azok csak szimbólumok.
18/23 anonim válasza:
Flört kezdeményezése,csók,simogatás,szex.
19/23 anonim válasza:
Ha valaki vágyakozva gondol valakire, aki nem a párja, ott már baj van, és az számomra már megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!