Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nálatok mi számít megcsalásnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés

2013. szept. 8. 13:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Nálam a flört még nem.

A csók már igen, ebbe egyszer beleestem :(

Elmondtam barátnőmnek, és azt mondta, hogy az még semmi komoly...( úgy értve, hogy akkor még csak pár napja voltunk együtt).

De aztán egy barátnője elmondta nekem, hogy akkor is nagyon rosszul esett neki.

A szívem szakad meg azóta is ha rágondolok. Soha többet.

2013. szept. 8. 13:56
 2/23 anonim ***** válasza:

Minden, amit elméletileg csak a pároddal kéne csinálnod.

A flört még határeset, de nem esik jól, ha a barátom más csajokat fűzöget, így inkább ezt is beleveszem a témába.

A csók, szex, tapi, stb, az egyértelműen. Férfival-nővel, akárhogy. Mással, mint velem, olyasmit, amit velem kéne. Az megcsalás már.

20/l

2013. szept. 8. 13:59
 3/23 anonim ***** válasza:
Csók is,vagy ha nem koptatja le azt,aki nuomul és fogdossa.
2013. szept. 8. 14:14
 4/23 anonim ***** válasza:
Nekem már a csók, de ha megtudom, hogy másokkal flörtöl az már nagyon komoly vészjelzés és le kell ülni megbeszélni, hogy mi a baj.
2013. szept. 8. 14:30
 5/23 anonim ***** válasza:
Már a flörttől is rohadt pipa lennék rá, csóknál meg egyből végeznék is vele, kivéve ha az akaratán kívül történt.
2013. szept. 8. 15:29
 6/23 anonim ***** válasza:
A csók az már megcsalás, a flörtnek nagyon nem örülök, de ha tudom hogy abszolút komolytalan és csak egy kis önbizalmat merít abból hogy másnak is kellene, az még úgy-ahogy belefér.
2013. szept. 8. 15:30
 7/23 anonim ***** válasza:
47%
Engem sose fog megcsalni, mert ha szemez egy másik lánnyal én azt máris megölöm<3
2013. szept. 8. 15:33
 8/23 anonim ***** válasza:
Szájra puszi.. Csók... Tipi tapi,Szex..
2013. szept. 8. 16:00
 9/23 anonim ***** válasza:
49%
Érdekes, hogy mindenki fizikai kapcsolatra gondol. Nekem az sem esne jól, ha szex közbe teljesen mást képzelne oda helyettem. Persze ezt én nem feltétlenül tudhatom meg.
2013. szept. 8. 16:40
 10/23 anonim ***** válasza:
:(
2013. szept. 8. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!