Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon elítélendő, amit tettem/teszek?
Azért ide írtam a kérdést, mert itt normális felnőtt korosztály van.
Szóval a történetem úgy kezdődik, hogy 2 évvel ezelőtt megláttam egy férfit, és egyből megtetszett, már akkor éreztem, hogy szeretnék vele megismerkedni, és ha lehet, akkor akár több is.
Ő jóval 40 felett volt akkor már, szinte éreztem, hogy családja, felesége van.
Akkor sokat álmodoztam róla, rengeteget gondoltam rá, de mivel sokkal idősebb is volt nálam, tudatosan próbáltam elfojtani a vágyamat iránta.
Ez 2011 nyarán volt, és annyira tudtam uralkodni magamon, hogy utána 1,5 évig kerültem, nem láttam, csak legközelebb 2013 januárjában.
Persze én egyből megismertem, visszajöttek a régi érzések, mintha tegnap lett volna 2011 augusztus.
Ő természetesen nem tudta, hogy nekem tetszik, meg anno tetszett.
Utána is februárban, meg márciusban is láttam, nagyon tetszett.
Aztán júniusban megtörtént a csoda. :)
2 évvel azután, hogy ő megtetszett nekem, hozzámszólt, már előtte is intett nekem májusban, köszönt, meg mosolygott rám.
Nos, a beszélgetés alatt a tudtomra adta, hogy 47 éves, nős, és hogy tetszem neki, szívesen ágyba cipelne. Elválni nem akar, nem is fog, és hogy találkozhatunk, ha akarok.
1,5 hónapig gondolkodtam rajta, és arra jutottam, hogy annyit vártam rá, akkor miért ne?
Álmodtam is vele, hogy csókolózunk, és olyan jó volt.
Tudom, hogy tőle szerelemre nem számíthatok, de nem is akarnék ilyet, de nagyon vágyok rá.
A héten beszéltünk, és mondtam neki, hogy rendben, láttam rajta, hogy örült neki.
Amikor elköszöntem tőle, kaptam egy csókot, és akkor abban a pillanatban úgy éreztem, hogy igen, megérte ennyit várni.
Van lelkiismeret furdalásom is, bár még semmi olyan nem történt köztünk, de már várom.
Annyit vártam rá, nem jár nekem ennyi?
25/N
Lehet te meggondolod magad és nem teszed meg vele,de hogy ezek után ez a férfi nem fog nagyon elülni a fenekén ebben biztos vagyok.
Kapott egy lehetőséget,hogy egy nála 22 évvel fiatalabb lánykával "kavarjon",nem jött össze,hát ez van,de hogy vérszemet kap és próbálkozni fog másfelé,erre a fejemet teszem!
Csak azt felejtik ki itt a számításból a sok eszükkel akik a kérdezőt arra biztatják, hogy persze, legyen egy jó napja, hogy ez a lány már jócskán érzelmileg bele van gabalyodva az ügybe. Mert ha még csak egy kósza numeráról lenne szó! De ez egy olyan kapcsolat lenne, amiben az egyik fél érzelmileg érintett és ezt a pasi tudja is és kihasználja. Mocsok egy alak az tény.
Te döntesz, kérdező, de egy idő után valószínűleg ki fogsz ebben készülni.
"a lány már jócskán érzelmileg bele van gabalyodva az ügybe"
Húú, tényleg. Neked is sok eszed van. Érzelmileg hogy tudsz valakibe belegabalyodni, akivel még egy szót sem váltottál, csak látásból ismered? Ezt vonzalomnak hívják, semmiképp sem érzelmi gabalyodásnak.
Nem a szappanoperákon kellett volna felnőni.
Bevallotta nekem, hogy már több nővel is megcsalta a feleségét.
Úgyhogy biztosan nem én lennék az első, se nem az utolsó nő, akivel szeretkezni fog.
24-es, vagy nagyon kevés tapasztalatod van, vagy nagyon fiatal vagy. Dehogynem lehet! Az ember a saját elképzeléseibe gabalyodik vele az illetőről. Fiatalon én is átéltem ilyet. Több évig tartott. De nem veled akarok itt vitatkozni, feleslegesnek érzem, bocs, koncentráljunk a kérdésre.
A kérdésre a továbbiakban: Én annak idején pont azért nem mentem bele ilyen kapcsolatba, mert tudtam, hogy én többet képzeltem bele simán egy-két alkalmi szexnél és tudtam, hogy nekem ez nem lenne elég. Csak szexre találtam volna egyedülálló vonzó férfit is. Szóval nekem nem kellett végül az érzelmi teher, ami ezzel járt volna. Ha kiderül, pláne. De ha sosem derül ki, akkor sem. Na, de ki hogy érzi. Mindenesetre nem veszélytelen játék, sok szempontból és nem is fair.
"Bevallotta nekem, hogy már több nővel is megcsalta a feleségét.
Úgyhogy biztosan nem én lennék az első, se nem az utolsó nő, akivel szeretkezni fog."
És akkor ettől most kevésbé lesz undorító, amit teszel?:)
A 17.es vagyok.
Haha!Te ezt elhiszed?mert el akarod hinni....Ezzel nyugtatod a lelkiismereted,hogy már mással is megcsalta a feleségét?
Ez vagy igaz,vagy nem, csak nagyzolni akar nálad.
Elárulom,hogy a mi esetünkben a liba megkérdezte a férjem anno, hogy "hányadik a sorban?"ezt ő úgy értette, akivel már megcsalt engem.
A férjem erre azt mondta," nem tudom, nem számoltam."
Nála ez azt jelenti, hogy nem sok nő volt az életében,(csak nem akarja elmondani) mivel 16 és 17 évesek voltunk,mikor megismerkedtünk...:)
Nem volt szűz, de azt nekem se árulta el soha, a 26 év alatt t,pontosan mennyi nővel volt.Pont ezt mondta"nem számoltam":))
A liba is ezzel jött,hogy nem ő volt már az első akivel megcsalt....
Szóval, ennyit erről...
Ha nem a kérdező lesz,akivel félremegy,akkor más.
Különben sem a harmadik fél a hibás.Hanem aki beenged egy másik nőt/férgit egy kapcsolatba.Onnantól az már nem kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!