Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek nagyon elítélendő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon elítélendő, amit tettem/teszek?

Figyelt kérdés

Azért ide írtam a kérdést, mert itt normális felnőtt korosztály van.

Szóval a történetem úgy kezdődik, hogy 2 évvel ezelőtt megláttam egy férfit, és egyből megtetszett, már akkor éreztem, hogy szeretnék vele megismerkedni, és ha lehet, akkor akár több is.

Ő jóval 40 felett volt akkor már, szinte éreztem, hogy családja, felesége van.

Akkor sokat álmodoztam róla, rengeteget gondoltam rá, de mivel sokkal idősebb is volt nálam, tudatosan próbáltam elfojtani a vágyamat iránta.

Ez 2011 nyarán volt, és annyira tudtam uralkodni magamon, hogy utána 1,5 évig kerültem, nem láttam, csak legközelebb 2013 januárjában.

Persze én egyből megismertem, visszajöttek a régi érzések, mintha tegnap lett volna 2011 augusztus.

Ő természetesen nem tudta, hogy nekem tetszik, meg anno tetszett.

Utána is februárban, meg márciusban is láttam, nagyon tetszett.

Aztán júniusban megtörtént a csoda. :)

2 évvel azután, hogy ő megtetszett nekem, hozzámszólt, már előtte is intett nekem májusban, köszönt, meg mosolygott rám.

Nos, a beszélgetés alatt a tudtomra adta, hogy 47 éves, nős, és hogy tetszem neki, szívesen ágyba cipelne. Elválni nem akar, nem is fog, és hogy találkozhatunk, ha akarok.

1,5 hónapig gondolkodtam rajta, és arra jutottam, hogy annyit vártam rá, akkor miért ne?

Álmodtam is vele, hogy csókolózunk, és olyan jó volt.

Tudom, hogy tőle szerelemre nem számíthatok, de nem is akarnék ilyet, de nagyon vágyok rá.

A héten beszéltünk, és mondtam neki, hogy rendben, láttam rajta, hogy örült neki.

Amikor elköszöntem tőle, kaptam egy csókot, és akkor abban a pillanatban úgy éreztem, hogy igen, megérte ennyit várni.

Van lelkiismeret furdalásom is, bár még semmi olyan nem történt köztünk, de már várom.

Annyit vártam rá, nem jár nekem ennyi?

25/N

2013. aug. 1. 18:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Vááá, 3-as nagyon nagy ARC vagy!! :D
2013. aug. 1. 18:19
 12/31 anonim ***** válasza:
87%

Ebből a kapcsolatból csak vesztesen kerülhetsz ki. Csak szeretőnek akar. Elvesz az életedből pár évet, nem sétáltok kézen fogva az utcán, magányos lesz minden ünneped. Magányos minden perced. Nem tervezel mással programot, hátha jön, telefonál. Elmaradnak a barátaid, magányos, megkeseredett leszel Nem csak a párnádat, a szónyeget is telesírod..Pár év múlva vége, és ott állsz egyedűl, csalódottan. Közben elment melletted a boldogság, az igazi társ, akivel családot alapíthattál volna. Nem lesznek közös emlékeid..csak az ágy. Mikor ő is úgy akarja.

Csak a Te szemszögedből nézve. Akkor még nem szóltam a feleségről, aki nem ezt érdemli. A férfi pedig nem tisztességes. Sem veled, sem a családjával.

Olyan férfit szeretnék páromnak, akire felnézhetek.

Szerinted felnézhetsz rá?

Gondold át! Nem éri meg. Mindenkinek jár a boldogság, ebben igazad van. De ilyen áron??

2013. aug. 1. 18:19
 13/31 anonim ***** válasza:
89%

Nem jár, mivel tudod, hogy felesége van...

Ha nem tudnál róla, akkor járhatna.

A pasi mindkét esetben egy alj..., de ha te így belemész, akkor te is az vagy.

2013. aug. 1. 18:20
 14/31 anonim ***** válasza:
85%

Igen, elítélendő. Tudod nagyon jól, hogy nős, családja van és momentán éppen a kapuzárási pánik kerülgeti. Mindenáron be akarja bizonyítani magának és a világnak, hogy ő aztán még aktív kan, nem is akárki az ágyban. Éppen ezért keres a nejénél ropogósabb husikát. Utána csak idő kérdése, hogy dobni fog, ezt nyilván nem is kell mondanom.

Ez a "és ennyi jár nekem" nagyon kemény és önző szöveg. Ugyan, miért járba? Mert évek óta rá vagy kattanva és végre kegyeskedett odafigyelni rád egy-két d_gás erejéig?

Semmi nem JÁR az életben, kedves. Mindennek ára van. Annak pedig magyon kemény ára lesz, amire most készülsz. Te ez a te dolgod.

2013. aug. 1. 18:24
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

18:25-ös

Nagy vagy:D

2013. aug. 1. 18:29
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is igaza van a 18:25-nek abban,hogy itt mindenki álszent!! De ezt már rég észrevettem ezen az oldalon...
2013. aug. 1. 18:33
 17/31 anonim ***** válasza:

Kedves 25 éves kérdező!Még nem olvastam végig a hsz.-at,ott megálltam, mikor egy 21 éves fiú azt írja, hogy a kortársai azért nem találnak párt, mert a hasonlóak, mint te, az öreg rókákat lesik....

Pont erre gondoltam én is.a fiam 23 éves,nem talál egy normális barátnőt....az olyan korú csajok az apjuk korabelivel kavarnak.Konkrétan, egy 24 éves csaj egy 46 évessel,aki ráadásul olyan kopasz, hogy inkább látszik az apjának, mint a barátjának...

A 2. gondolatom.Az én férjemet is így pécézte ki egy nála 17 évvel fiatalabb liba.Addig várt, míg megromlott, elgyengült a 23 éve tartó házasságunk,és lecsapott.Persze a férjem kapott az alkalmon, pedig nem volt épp egy bombázó...

Mindegy,a végén koppant a liba,mert mikor választásra került a sor, nem ő lett a befutó,hanem én a 45 évemmel...

Azóta mi helyrehoztuk a házasságunkat,és újra boldogok vagyunk együtt...

A csaj meg évekig nem tudott beletörődni...ezt akarod te is?

Lábtörlő akarsz lenni?ahelyett, hogy mást keresnél magadnak?

Igen,számomra elitélendő,amit teszel,mert tudsz arról,hogy nős,mégse foglalkozol vele....

Gondolj bele,ha 20 év múlva a te férjedet pécézné ki egy kiscsaj,mit éreznél?

2013. aug. 1. 18:37
 18/31 anonim ***** válasza:
23%
De azért figyelitek a 0 %-omat? :D Annyira elmeroggyant itt a társaság. Most meg azt figyelik,mikor szólok megint valamit, és már ugrik is a piros kézre! Mégpedig AZ, aki holnap itt kér tanácsot a sivár szexuális életének a feljavítására! :)
2013. aug. 1. 18:39
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Mondom én. 17-es, 18-as ti is megkaptátok rendesen a magatokét! :D Itt bujkál a kis alattomos... XD
2013. aug. 1. 18:41
 20/31 anonim ***** válasza:

Érdekes, mégis ki vagy Te, amiért úgy gondolod jár Neked az, hogy esetlegesen (persze a pasassal kézen fogva) tönkre tégy egy családot?

A feleségnek nem járna annyi, hogy a férje tisztelje annyira, hogy nem fekszik össze más nőkkel?

2013. aug. 1. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!