Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Két hete kiderült, hogy a párom közel másfél éve csal.
Figyelt kérdés
Ebben a időszakban terhes voltam a gyermekünkkel, aki azóta egy éves. A párom jelenleg a szüleihez költözött, a kapcsolatot elvileg megszakította a nővel. A nő kategórián alul ócska. És ez a legfájóbb. Szerintetek hogy lehet a különválást jól csinálni tekintettel arra, hogy közös gyermekünk van aki miatt folyton kapcsolatban kell lennünk. Az indulatok azonban még nagyon hevesek bennem, nehezen tolerálom a jelenlétét.2013. júl. 30. 05:48
11/13 anonim válasza:
Te is vesztettél hidd el,csak erre később jössz majd rá,de legnagyobb vesztes a gyermek lesz.Hatalmas hátrány apa nélkül felnőni hidd el, tapasztalatból mondom.
12/13 anonim válasza:
Kedves utolsó, nem akkora hátrány apa nélkül felnőni. Inkább nőjön fel az a gyerek az anyjával békességben, mint egy rendes családban, ahol napi szinten veszekedések vannak a hűtlenség miatt. Nem érdemes a boldogtalan életet választani a gyerek miatt.
Amúgy meg, ki tudja, találhat a kedves kérdező egy rendes párt magának és akkor nem apa nélkül nő fel. Tapasztalatból mondom!
13/13 anonim válasza:
Amúgy meg, mondd el nekem, kedves 11-es válaszoló, hogy miért kellene egy ilyen ember mellett szenvednie a kérdezőnek? A pasi még mindig ugyanazt csinálja, amit eddig, tehát csalja. Sajnos, az ilyen ember soha nem változik meg.
Kedves kérdező, nagyon jól döntöttél! Nem sok nő tud egy ilyen nehéz kérdésben ilyen jó döntést hozni!
12-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!