Másfél éve nem volt mozgás a bankszámlámon. Ma elvileg utaltak nekem pénzt, de mikor az automatából fel akartam venni, kiderült, hogy a kártyám érvénytelen! Akkor a számlámat is megszűntethette a bank? És akkor így meg sem történt az utalás?
nem tudom,hívd fel őket
ha másfélévig nem volt rajta pént és nagyon mínuszba ment akkor megszüntethetik
Számlát nem szüntetnek meg, azt csak az ügyfél szüntetheti meg.
Az utalás megtörtént, az más kérdés, hogy mennyit látsz az utalt összegből, mert a havai számlavezetési díjakat alapból a számlára terhelték.
Egyrészt a bankszámlaszerződést is fel tudják mondani - tartozás miatt fel is mondhatja a bank, ha a hitelkeretre nincs szerződés, ekkor a számla tartozását kivezetik a számláról, a nullás számlát bezárják, a tartozást pedig egyéb követelésként érvényesítik. Másrészt több bank is alkalmazza a számlablokkolást, általában akkor, ha pénzmozgás nélkül negatív egyenleget mutat a számla. Ekkor a személyes beavatkozás segít csak, a blokkolt számla nem fogad utalást sem.
Szóval anélkül nehéz a kérdésre válaszolni, hogy tudnánk, melyik banknál vezeti a kérdező a számláját.
nem. A tartozásokról biztos küldtek.
Hívd fel őket (a kárzya ügyfélszolgálat ma is megy) és kérdezd megmit látnak
Lehet hogy dombornyomott a kártyád. Nekem is bőven érvényesség lejárta előtt ki kellett cserélnem a régit mert az új jogszabályok miatt már csak chip-es kártya lehet.
Lehet hogy értesítettek hogy új kártyát fognak adni de nem értek el...
Én erre tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!