Másfél éve nem volt mozgás a bankszámlámon. Ma elvileg utaltak nekem pénzt, de mikor az automatából fel akartam venni, kiderült, hogy a kártyám érvénytelen! Akkor a számlámat is megszűntethette a bank? És akkor így meg sem történt az utalás?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 08:27
11/18 A kérdező kommentje:
hát egy 8 órája kb. De hétfőre ideér,ha a számlám még megvan az tuti.
2012. márc. 17. 09:31
12/18 anonim válasza:
A bankátutalások futamideje egy-két munkanap. Ha 8 órája utalták,akkor lehet,hogy még hétfőn sem lesz a számládon.
13/18 anonim válasza:
Munkaszüneti nap van. Hétfőn hatkor nyit az online bankrendszer, de mivel nemzetközi átutalás, így pár napot még várni kell. Nekem Hollandiából 3 munkanap.
14/18 A kérdező kommentje:
Oh köszi,ezt nem tudtam! Amúgysem vagyok túl jártas ezekben a banki ügyekben. Hát akkor még hétfőn se nagyon lesz értelme bemennem,ezek szerint,mert még ha Hollandiából is 3 nap,akkor az USA-ból ki tudja mennyi.
2012. márc. 17. 09:40
15/18 anonim válasza:
az USA-ból sem több,de tegnap nem volt nálunk banki nap. Tehát csak hétfőn fog beérkezni,utána még váltják.Szerdán lesz pénz
16/18 anonim válasza:
sőt,ha 9 órája utalták az már szombat kint is, nemmegy a giro, el se indul a pénz csak hétfőn reggel
17/18 A kérdező kommentje:
Hát köszi! Akkor szedánál előbb nem is megyek érdeklődni,mert felesleges!
2012. márc. 17. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!