Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Segítség újra itt van az ex?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség újra itt van az ex?!

Figyelt kérdés
van barátom, neki is va barátnője. az első szerelem volt,szinte legjobb barátok voltunk. 1 éve hogy szakítottunk és azóta is nagyon hiányzunk egymásnak. Úgy voltunk vele hogy muszáj más utakra mennünk,mert egyikünk se tapasztalt és még fiatalok vagyunk. Nemrég találkoztunk, nagyon jót beszélgettünk és kimondtunk azt amire gondoltunk.aztán teljesen kifordoltnk magunkból és megcsaltuk a párunkat. Mind a ketten szeretjük egymást ,de egyikünk se szakíthat a jelenlegei párjával(sajnos vannak problémák). Nem tudjuk elkerülni egymást..valahogy mindig összefutunk.... Mit tegyek? tudom hogy "gyerek szerelem " és hogy hiába mondja, hogy én leszek a felesége, ez így nem mehet tovább.. volt már valaki ilyen helyzetben??? Mit tegyek?

2013. júl. 24. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Mind a ketten szeretjük egymást ,de egyikünk se

szakíthat a jelenlegei párjával

majd ha felnőttél,akkor térjünk vissza erre.

2013. júl. 24. 18:27
 2/6 A kérdező kommentje:

szakíthatunk..nem erről van szó..ő se és én se szeretnék szakítani a mostani párommal...ez bonyolult és aki szerintem nincs benne egy ilyen helyzetben nem értheti meg :) mert mindig ott van a : de...

igazából félünk attól minként itélnének meg...félünk hogy megfogjuk bántani a másikat...igen és a megcsalás is csúnya dolog, tudom...

2013. júl. 24. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:

szeretsz vkit de mással vagy,ezt tényleg nehéz megérteni.

Az meg h ki miként ítél meg nem tök mind1,ha szereted a másikat?

És inkább sóvárogsz mint megbántasz mást, ez klafa.

2013. júl. 24. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi értjük amit mondasz, de attól még hülyeség.

A jelenlegi kapcsolatotokból mindenképpen ki kell lépni, mert ha megcsaltátok a párotokat, akkor az egy nem működő kapcsolat.

Ha meg már így alakult, akkor adjatok egymásnak egy esélyt, próbáljátok meg.

2013. júl. 24. 19:07
 5/6 A kérdező kommentje:
már megoldottuk :) köszönöm a válaszokat :)együtt vagyunk és kész:)
2013. júl. 25. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első kapcsolatom így ért véget. Ő azóta is boldog az új barátnőjével(8 hónapja) én pedig azóta sem találok senkit.:) Az élet kedves hozzám.:D
2013. aug. 11. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!