Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra kezdett kapcsolat. Működhet?
A barátom megcsalt engem és szét is mentünk pár évre, de most újra együtt vagyunk. Neki nagyon fontos a szex, nekem is az persze, de szeretjük is egymást. Neki nagy szüksége van rá hogy legyen mellette valaki akivel testileg együtt lehet. Nem azt mondom hogy csak emiatt van velem, de nagy részben a szex miatt is. Mondjuk jól meg is vagyunk.
Szerintetek működhet köztünk most már normálisan a kapcsolat? Vagy megcsal majd megint?
nekem kicsit úgy tűnik, hogy neki a szex fontosabb, mint maga a kapcsolat
azt nem tudhatjuk, hogy meg fog-e csalni, de megeshet
Lehet, hogy megcsal, de lehet, hogy tanult a hibájából. Elvégre nem véletlenül jött veled megint össze...
Szerintem ugyanannyira áll fent a megcsalás esélye akkor is ha még nem csalt meg. Tény, hogy ha megcsal fájdalmas szakítás jön, később a bizalom hiánya ha megint együtt vagytok. Szerintem mondd el neki is, hogy szereted, de bizonytalan vagy. Neki kell tenni azért, hogy újra bízzál benne. Ha fontos vagy neki tenni fog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!