Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra kezdett kapcsolat. Működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra kezdett kapcsolat. Működhet?

Figyelt kérdés

A barátom megcsalt engem és szét is mentünk pár évre, de most újra együtt vagyunk. Neki nagyon fontos a szex, nekem is az persze, de szeretjük is egymást. Neki nagy szüksége van rá hogy legyen mellette valaki akivel testileg együtt lehet. Nem azt mondom hogy csak emiatt van velem, de nagy részben a szex miatt is. Mondjuk jól meg is vagyunk.

Szerintetek működhet köztünk most már normálisan a kapcsolat? Vagy megcsal majd megint?

2013. júl. 15. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem kicsit úgy tűnik, hogy neki a szex fontosabb, mint maga a kapcsolat

azt nem tudhatjuk, hogy meg fog-e csalni, de megeshet

2013. júl. 15. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha én azt mondom, hogy megcsal, akkor elhiszed, és szakítasz vele? Szerintem magatok döntsétek el, hogy mihez kezdetek egymással. Általában érzi az ember, ha a másik fél szereti. Érdekes kérdés, hogy vajon épp ez hiányzik-e nálad, hogy ilyen kérdést teszel fel.
2013. júl. 15. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
IGEN!
2013. júl. 15. 19:06
 4/5 belbolyhocska ***** válasza:

Lehet, hogy megcsal, de lehet, hogy tanult a hibájából. Elvégre nem véletlenül jött veled megint össze...

Szerintem ugyanannyira áll fent a megcsalás esélye akkor is ha még nem csalt meg. Tény, hogy ha megcsal fájdalmas szakítás jön, később a bizalom hiánya ha megint együtt vagytok. Szerintem mondd el neki is, hogy szereted, de bizonytalan vagy. Neki kell tenni azért, hogy újra bízzál benne. Ha fontos vagy neki tenni fog. ;)

2013. júl. 15. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont ebben a cipoben jartam en is. 20 eves fiu vagyok es en csaltam meg a baratnom. Meg azt hittem, hogy az en bnom vagy. Meg jo, hogy irtad, hogy par evre. Na mind1. A lenyeg az, hogy te ezt rajta kell lasd. En amikor megcsaltam el is mondtam. Nagy hiba volt. Elso megcsalasom volt. Nem tudom mi utott akkor belem. En utanna sirtam utanna, sirtam neki, szo szerint. 4 napig voltunk kulon, de ki birhatatlan volt az a 4 nap. De nem adtam fel, mert tudtam, hogy o is szeret es tudom, hogy tudja, hogy nalam a becsulet szo az becsulet szo es hogy soha tobbe nem fogom megtenni. A helyzet az, hogy ezt te kell lasd a baratodon, hogy o mennyire banta meg. Ha csak 1 nap alatt jottetek ossze az az ev utan az nagy hiba volt. Ha egybol le is fekudtetek az meg nagyobb hiba volt ! Ket dolog lehetseges. Ne szexelj vele, amig azt nem latod, hogy tenyleg akar. A masik meg az, ami tenyleg rosszabb, hogy ha nem szexelsz vele akkor megcsal. Neked kell eldonteni, hogy melyik legyen. En az utobbit mondanam. Rosszabb, tudom. De legalabb nem hasznalnak ki mint egy kutyat.
2013. júl. 16. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!