Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezdenétek el újra ismerkedni, ha meghalna a párotok?
Figyelt kérdés
Barátommal erről beszéltünk, és nagyon sziven ütött amit mondott, meg is sértődtem rá. Kérdeztem ha váratlanul meghalnék pl balesetben, akkor mennyi idő után kezdene el csajozni. És azt mondta hogy kb fél év. Mármint hogy tartós kapcsolatba is bele kezdene akár. Ennyire nem szeret ezek szerint? Hiszen fél év semmiség, nekem évekig nem lenne kedvem más férfihoz hozzá érni, nem hogy kapcsolatba kezdeni valakivel. 3.5 éve vagyunk együtt, mindketten huszonévesek.2013. júl. 19. 15:18
1/9 anonim válasza:
Elég durva, ha egy ilyen bekövetkezik. Ez attól is függ mennyire szerette valaki azt akivel együtt volt.
2/9 anonim válasza:
Nem voltál még ilyen helyzetben, nem tudhatod...
Nálunk a családban volt haláleset, a nő rákban halt meg, a férje az utolsó pillanatig odaadóan ápolta, kb. 10 évet öregedett ez alatt...
Aztán fél-egy évvel később megismert egy nőt, és 20 évet fiatalodott... azóta már házasok, van közös gyermekük is. Szerintem, ha igazán szereted a párod, azt szeretnéd, ha könnyebben túltenné magát a gyászon, és boldog lenne...
3/9 anonim válasza:
Ez baromság! Szerintem te se játszanád a fekete ruhás nőt!
4/9 anonim válasza:
ha szereted, akkor miért lenne jó neked, ha depressziósan, egyedül szenvedne? nem azt akarnád, hogy boldog legyen és élje tovább az életét?
5/9 anonim válasza:
én pasim ment a családjával nyaralni és azt mondta hogy ne hagyjam el még akkor se ha nem jön többet mert... :,( Én tuti kikészűlnék és nem kéne más!Ő fordítva is így van hogy nem kéne neki más!De ne történnyen senkivel semmi!!
6/9 anonim válasza:
ezt rosszul látod, szóval Te annyira szereted, hogy elbírnád viselni, hogy zárkózzon be, menjen tönkre ebben, amúgy ezzel nem azt mondta, hogy elfelejtene, de vannak szükségletek is a világon, nem értek Veled egyet,
ettől jóval több időt töltöttem el, elköltözött, kb, 2 hónap volt,
7/9 anonim válasza:
Édes istenem, egyem azt a mimóza lelkedet! Csak mondott egy számot! Ez nem jelenti azt, hogy ha meghalnál fél év után rámászna az első nőre, aki szembe jön. Fogalma sincsen, neked sem lenne fogalmad, hogyan élnéd át azt a helyzetet, ahogyan azt sem lehet megmondani, hogy egy komoly szakítás után mennyi idő után áll talpra az ember. Ez mindenkinél más, és egy embernél is változhat a szituációtól függően. Szerintem ne erre alapozd, hogy nem szeret. Tipikus női mentalitás ez a "akkor most biztos nem szeret"??? mizéria is.
8/9 anonim válasza:
A nők és az őrült kérdéseik! Tilos ezekre válaszolni.
9/9 anonim válasza:
Erre a kérdésre úgysem tud válaszolni az ember amíg bele nem kerül. Lehet hogy a barátod fél évet mondott, de ez csak egy tipp, közel sem biztos hogy tényleg így lenne, hisz nem került még ilyen szituba. Lehet az is hogy ha tényleg bekövetkezne (persze nem kívánom ezt) lehet hogy évekig gyászolna, de az is lehet hogy egy hétig, ez a kapcsolat minőségétől függ. De ilyenen szerintem nem kell megsértődni, örülj neki hogy itt vagytok egymásnak, ilyen dolgokra pedig még csak gondolni sem szabad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!