Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melegek könnyebben tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek könnyebben tudnak ismerkedni mint mondjuk fiú és lány egymással?

Figyelt kérdés
..még mindig sok a félénk fiú,ha lányokról van szó,erre gondolok..
2013. júl. 18. 00:38
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem aki félénk, fiúkkal szemben is félénk.
2013. júl. 18. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
ha tud mind a két fél dumálni, akkor nincs gond, ha az egyik félős, a másik meg képes rá időt szánni, akkor lehet belőle valami, amúgy nem igen N
2013. júl. 18. 00:42
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Több a kamus, azt tapasztalom.

Hosszú levelekben ábrándozik, hogy jó lenne bevenni, lenyelni, - aztán találkozni meg el se jön.

2013. júl. 18. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Néha már én is kételkedek, hogy igazából vannak-e passzív, befogadó fiúk?
2013. júl. 18. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:

nem, csak nehezebb a dolgunk! :'(

19éves vidéki srác vagyok, ha heteroszexuális lennék bárhol tudnék lányokkal ismerkedni, de meleg srácokkal csak a neten tudok....

2013. júl. 18. 11:29
 6/6 anonim válasza:
Szia!:) Tényleg "Más" vagy?:) esetleg nem lenne kedved beszélni nekem erről? Ne érts félre,nem bántani akarlak! Sőt! Én lány vagyok,és nem,nem én a férfiakhoz vonzódom,csak annyira szeretnék valaki olyat ismerni,aki más,mint én :) és nem csak nem miatt. Esetleg lenne kedved picit beszélgetni erről,és,hogy milyen érzés így élni az életed?
2013. júl. 18. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!