Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi oka lehetett rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehetett rá, hogy megcsalt?!

Figyelt kérdés

Minden szép és jó volt, míg a volt barátnője akivel majd 3 évig együtt voltak rá nem mászott egy buliban és hiába küldte el, nem ment el a csaj, mert békülni akart vele, és a barátom engedett neki és lefeküdtek... hiába vágta át a fejét a csaj... és most az a helyzet állt elő, hogy nem hajlandó kb beszélni se velem, meg hogy össze van zavarodva. Elhiszem én neki, de normáliséknál ezt meg szokták beszélni. Én szeretem és képes lennék megbocsájtani neki.

Most nem tudom mi tévő legyek, hívjam fel hogy találkozzunk, de félek úgyis leráz, vagy telefonon keresztül lesz vége... vagy hagyjam rá, és hátha a hétvégi bulin össze futunk ahova el akart vinni engem. De mi van, ha avval a kis.... jön majd el oda? akkor ott kő kövön nem fog maradni.

25/L

2013. júl. 3. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
ne próbáljátok győzködni a kérdezőt, mindenki a saját sírját ássa, ő is
2013. júl. 3. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor "hiába küldte el, nem ment el a csaj, mert békülni akart vele, és a barátom engedett neki és lefeküdtek", ez mos kiről szól? Ki ez a faszi? Irigylem. Ott van két nő, mindegyik tud is a másikról, meg szeretné is legyőzni. Uccu neki, a faszikám meg majd elmegy egy harmadikhoz, mert néha neki is szüksége van nyugalomra. Úgy tűnik, édes-négyesben is menni fog a hajsza...
2013. júl. 4. 07:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

óóóó. részeg volt? hát ez már is mentség mindenre. szaladj vissza hozzá gyorsan!

nehogy komolyan vedd.(a tömény lenézést képzeld hozzá). A probléma forrása az önbecsülés hiánya. ( a legtöbb nőnél) Ezért terjed el a férfiak körében a hímsovinizmus. Egy nőnek legyen tartása!

2013. júl. 4. 19:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha okosan akarsz neki visszavágni állj fel, töröld le a kis könnyeidet, legyél csinos és lássa, hogy boldog vagy... semmi nem fájna neki annyira, mint hogy még jobb lettél nélküle :D Én mikor megcsalt a párom ezt tettem.. térden csúszott mászott. A gond csak az hogy ha valaki elbukik az onnan kezdve nem hiteles férfi többé a nő szemében. Tehát le lehetne futni még pár kört, de minek?

Átvágott, nagyon fájdalmas... de innen kezdve egy nő legyen önző és mondja azt, hogy oké akkor most én vagyok az első, az, hogy én mi előbb kimásszak ebből. A pia nem mentség semmire. Meg kell bocsátani a saját érdekelben, de elengedni. Valahol jobb vár.

2013. júl. 5. 06:30
 15/15 anonim ***** válasza:
jobb a másik talán!
2013. okt. 2. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!