Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátnōm. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnōm. Mit tudok most csinálni?

Figyelt kérdés
Nos a helyzet az, hogy 6 hónapra el kellett mennem munkaügyben, és légyszives mellōzzétek, a kamu, ez kamu, válaszokat, mert.a kérdés, nem a hivatásomról szól. Katona vagyok, és afganisztánba teljesítettem szolgálatot. Megbeszéltem, a barátnōmmel, direkt kértem, hogy ha nem képes rám várni, akkor most mondja meg, én elfogadom és megértem, csak az ne legyen, hogy ha visszajövök, hidegzuhanyként szembe találom magam a ténnyel, h megcsalt. Mondta, hogy nyugodjak meg, sosem csalna meg, szeret... Ez volt fél éve, erre már rögtön szomorúan fogadott, majd sírás közepette kinyögte, hogy megcsalt. Más esetben meghatna, de most nagyon indulatos és mérges voltam, de idōt kértem tōle, nem tudom, hogy mit csináljak, szeretem, de ha egyszer megtette, akkor megteheti mégegyszer is... Nagy dolgot kértem volna tōle? A kapcsolatunk elején mondtam neki, hogy ez ezzel fog járni, hogy az év nagyrészében nem leszek vele, számolnia kellett vele, mégis belement a kapcsolatba.
2013. jún. 25. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a cselekedete szépen el is árulta,mennyire megbízható.Semennyire sem.Szerintem nem érdemel meg Téged.
2013. jún. 25. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Fél év sex nélkül azért elég durva...de ha igaz a szerelem,nincs megcsalás semmilyen körülmények között...
2013. jún. 25. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
hogy mit tudsz csinálni? várod, hogy a barátnőd bizonyítson hogy többször ilyen nem lesz
2013. jún. 25. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:

ha igazán szeret, akkor kibírja

hát sajnálom, de nem szeret, eztán sem fogja kibírni, minden alkalommal így lenne? keressél már olyat aki szeret N

2013. jún. 25. 20:24
 5/11 anonim ***** válasza:
A problémádban benne is van a válasz: "de ha egyszer megtette, akkor megteheti mégegyszer is" :) Megértelek, te korrekt voltál...
2013. jún. 25. 20:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem, de én szeretem, csak hatalmasat csalódtam benne. Nem tartom magam, de most igen csak ōssze vagyok tōrve.
2013. jún. 25. 20:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Kellett volna hagyjál neki egy vibrátort mielőtt elmész.
2013. jún. 25. 21:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagy vicces ...
2013. jún. 25. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Én ezt nem viccnek szántam.
2013. jún. 25. 21:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Te az én helyemben, komolyan vettél volna neki egy vibrátort, a saját barátnōmnek?
2013. jún. 25. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!